lördag 22 januari 2011

Viktigt test mot Bolton


På måndag är det dags för Chelseas andra borta match i januari, och målet är att få med sig tre poäng med friska spelare som är i form. På sistone har det pratats om Lampard ska kunna spela eller inte, men enligt Ancelotti är det större sannolikhet att han ska kunna spela än att inte kommer göra det. Det är inte bara mittfältaren som har fått med sig en mindre skada, utan Terry är också med i listan.

" Terry fick också lite problem med ryggen, så han fick göra andra träningar, men vi har tid på oss tills vi kan bestämma om hur det kommer att bli." - meddelar Ancelotti

Däremot uttalade bossen att det finns mer chans att kunna se Terry på måndag än Lampard. Fortfarande är det inte stora problem, så oroa er inte för mycket. Ancelotti uttalade även att han tror att laget har kommit över dåliga perioden, men för att det ska vara säkert så måste laget vinna på Reebok stadium, som isåfall kommer bli Chelseas första borta vinst efter åtta matcher. En vinst ska inte vara svårt för Chelsea, speciellt inte efter de hårda träningspasserna grabbarna utför. Ancelotti förklarar att spelarna ser ut att vara i bättre form, och tränar med mycket självförtroende.

" Det kommer att vara ett viktigt test mot Bolton, eftersom att det är borta. Det är väldigt viktigt att Chelsea presterar mycket bra och vinner för att den dåliga perioden ska gå bort helt." - förklarar italienaren

Om man jämnför med förra säsongen tycker bossen att Bolton har förbättrat deras förtroende, de spelare bättre och har en klar idé om fotboll. Carlo tycker även att laget består av duktiga anfallare så som Kevin Davies, Johan Elmander, och Bolton ser till att använda dessa spelare mycket.


Boltons boss Owen Coyle berättar att laget kände sig väldigt besvikna då de inte fick med sig någon poäng från Stamford Bridge. Coyle la även till att det inte spelar någon stor roll om vad som har sagts om Chelsea under senaste tid, för han vet att truppen består av världsklasspelare, och han är medveten om att Chelsea kan visa ett fantastiskt spel, men samtidigt hoppas han på att Chelsea visar deras fantastiska spel efter matchen mot Bolton.

" Innan varje match brukar vi ha mycket förtroende om att vi kan vinna, speciellt när det är här på Reebok Stadium." - säger Coyle


Sist Bolton mötte Chelsea var i december då Chelsea lyckades vinna med 1-0 efter Maloudas mål. Den här månaden har det inte sett så bra ut för Bolton då de bara lyckades vinna matchen i FA-cupen.

Liverpool 2-1 Bolton
Bolton 1-1 Wigan Athletic
Bolton 2-0 York City
Stoke City 2-0 Bolton

/ Rukksar

4 kommentarer:

 1. - äh ni kör över bolton lätt, tre poäng blir det för chelsea förfan! för nu gäller det att pienaar ångrar sig djupt.. eller vänta det tror jag redan han gör för jag såg precis att hans klubb -tottenham ligger under mot newcastle! HAHAHAHA kan inte bli bättre alltså! GO GET BOLTON BLUES!

  SvaraRadera
 2. 3-0 till oss tror jag, vad tror ni? :/

  SvaraRadera
 3. - 2 eller 3 eller 4 - 0 till Chelsea! Vill se Lampard och Drogba näta förfan!

  SvaraRadera
 4. 2-0 till Chelsea tror jag :)

  SvaraRadera