söndag 23 januari 2011

Blir det ingen Terry och Lampard show imorgon?


Efter fjol fick flera spelare lämna Chelsea, och Chelseas tanke var att sedan låta de yngre spelarna få mer speltid istället för att köpa flera nya spelare. Nu, efter att Chelsea har utfört detta kan situationen bedömas olika. Alla har vi våra egna åsikter. Jag tycker att det inte är fel att prova sig fram, det är absolut ett bra sätt att ta sig fram i livet, men ibland går det ju inte som man tänker sig. Chelsea provade, och det gick inte som tänkt. Så jag tycker att vi har fått tillräckligt med bevis om att man alltid inte kan klara av att vinna en säsong med yngre spelare som inte har jätte mycket erfarenheter. Redan innan säsongen startade kände jag på mig att det här inte var det rätta sättet att få hem titeln igen, eftersom att det är en hård liga, med oerhört duktiga lag och spelare. Eftersom att andra lag satsade på nya spelare så borde Chelsea också ha gjort det. Det är ju en självklarhet att de andra lagen blir starkare, så varför ska då Chelsea inte också passa på att bli starkare? Men som sagt, att prova är inte fel, men att göra om det skulle inte vara en bra idé.

"Vår filosofi var att låta de yngre spelarna få spela mer. Nu måste vi vänta och se om det det var en bra eller dålig idé. Men vi har bestämt oss för att ändra riktning." - uttalade Ancelotti.

Men bossen tror att den truppen som Chelsea består av nu ändå har förmågan av att klara av säsongen. Jag säger att det inte är omöjligt att klara av det, men att det kan bli svårt om våra viktiga spelare blir skadade, och ett lag som Chelsea ska inte behöva bli orolig om några spelare blir skadade, eftersom att det ska finnas lika duktiga spelare man kan ta över istället.

Det är fortfarande oklart om Terry och Lampard kommer att kunna spela imorgon, och det väcker redan oro. Chelsea har inte råd med skadade spelare igen, och det är just det Chelsea måste fixa. Det ska inte behöva uppstå oro om laget saknar två spelare, komigen det är Chelsea vi pratar om. Här ska det inte vara någon problem om man saknar två spelare, men nu uppstår det oro, och något måste ändras.

" Om Terry och Lampard inte är tillgängliga imorgon, så måste vi ge uppmärksamhet, eftersom att de är två mycket viktiga spelare." - varnar bossen

/ Rukksar

2 kommentarer:

  1. nea ;) hhaha! Man united, man united ;) tjohoo!! du ser ju vilka som leder ;)

    SvaraRadera
  2. Det går riktigt bra för er just nu, berbatov lyser verkligen upp!

    SvaraRadera