fredag 21 januari 2011

Måste vi vänta tills nästa säsong?


Det pratades om att Pienaar skulle komma till Chelsea, men istället blev han mer intresserad av Tottenham. Chelseas boss blev väldigt förvånad av att höra det, speciellt eftersom att Redknapp inte hade haft något möte med mittfältaren innan. Ancelotti har ingen som helst aning om varför mittfältaren valde att gå till Tottenham, då han berättar att man istället borde fråga Pienaar och inte Ancelotti. Men samtidigt berättar Ancelotti att Chelsea inte behöver en mittfältare eller sådana spelare så som Pienaar.

" Jag försökte inte få Pienaar att komma till Chelsea. Jag har inte pratat med Pienaar." - säger bossen

Alexis Sanchez från Udinese är en spelare som det har ryktats om, och enligt Ancelotti så är detta osant, så vi kan nog glömma Sanchez och Pienaar. En annan spelare som det också har ryktats om är försvaren från Benfica, David Luiz.

" Luiz är inte här än, jag tror inte att han kommer att vara tillgänglig till matchen." -skämtade Ancelotti. " Nej, det är inte rätt att prata så. Jag väntar tills slutet av månaden, och om det kommer några nya spelare till oss betyder det att vi behöver det, och om inte så betyder det att vi inte behöver."


Hur ska det bli egentligen? Kommer vi få se ett nytt ansikte i truppen, eller måste vi vänta tills nästa säsong?

/ Rukksar

6 kommentarer:

 1. - FAN VAD CHOCKAD JAG BLEV NÄR JAG LÄSTE ATT PIENAAR ÄR KLAR FÖR TOTTENHAM OCH ATT HAN KANSKE KOMMER ATT FÅ SPELA PÅ LÖRDAG! VILKEN BÖG!

  SvaraRadera
 2. Och hora :D, men det var bra för jag vill inte att Chelsea ska köpa gamlingar så dom blir värsta ålderdomshemmet som Milan :DD

  SvaraRadera
 3. Är så jävla glad att Pienaar inte går till Chelsea!!!! De skulle bara ha bevisat vilken nivå styrelsen sätter ribban på dem kommande åren!

  KTBFFH!!!!!!

  SvaraRadera
 4. Eller hur, jag var inte heller så jätte taggad för Pienaar, det finns mkt bättre Chelsea kan satsa på! :)

  SvaraRadera
 5. Jag tror ganska starkt på att vi kommer att få se Luiz i Chelseatröjan innan månadens slut. Vet inte om jag jublar för det. Dyr och det ryktas att någon chelseaspelare kommer ingå i affären.
  Men han är ung och väldigt duktig + att Ramires och Alex finns i Chelsea nu. Men jag e orolig vilken Chelseaspelare det handlar om... har känslan att det blir Kalou och det hoppas jag inte.

  SvaraRadera
 6. Det känns nästan så, ännu en spelare från Benfica..

  Jag tror att det också snackas om att låna ut kakuta.

  SvaraRadera