lördag 1 januari 2011

Vi måste kämpa - Houllier


Nu är det inte så långt kvar till årets första match för Chelsea och Atson Villa. Nytt år med nya tag ska de blåa lejonen försöka att besegra Houlliers lejon då de besöker Stamford Bridge. Det här är andra gången lagen möts under denna säsong, och förra gången fick båda dela på poängen då resultatet blev 0-0 på Villa Park.

" När det finns motgångar, finns det kamp, flykt eller skräck. Vi måste kämpa."- berättar Gerard Houllier bestämt.

De två senaste matcherna i Premier League har det inte gått så bra för Aston Villa, då laget fick nöja sig med två förluster. Sammanlagt har Aston villa haft tre förluster och en vinst under december månad i Premier League.

6/12 Liverpool 3-0 Aston Villa
11/12 Aston Villa 2-1 West Bromwich Albion
26/12 Aston Villa 1-2 Tottenham
28/12 Manchester City 4-0 Aston Villa

Aston Villas boss berättar att resultatet som Aston Villa har haft under de senaste matcherna kan påverka spelarnas mentalitet, men därför ska laget inte sluta att hoppas. Franska bossen förklarar att han litar på grabbarna och att de är bra spelare. Men nu efter att Chelsea har lyckats vinna matchen mot Bolton tror Houllier att Ancelotti och hans grabbar har lite mer självförtroende än Aston Villa som ligger på 16:e plats i tabellen, men han berättar samtidigt att han och hans grabbar ska hålla koll på Chelsea.

/ Rukksar

10 kommentarer:

 1. Oj vilken extremt viktig match denna är.. Om vi tappar poäng kan vi säga hej då till guldchanserna.. :/ All press på Chelsea då alla toppkonkurenter vann idag.

  KTBFFH!!!

  SvaraRadera
 2. det är oerhört viktigt. Jag ser inte ngn match som inte är viktig för Chelsea just nu! Chelsea måste vinna matcher, och toppkonkurenterna måste förlora matcher!

  SvaraRadera
 3. Vi kommer att köra över Aston Villa!

  Chelsea <3

  SvaraRadera
 4. Det måste vi göra! =)

  Keep The Blue Flag Flying High today! :)

  SvaraRadera
 5. - DUDE WHATTAHELl ? 1-2 ? COME ON BLUES !

  SvaraRadera
 6. JA! Vilken Match!


  89,30!

  SvaraRadera
 7. 3-3?
  Ni måste göra bättre än så Chelsea.

  SvaraRadera
 8. - ÄH ETT POÄNG MOT ASTON VILLA ÄR ÄNDÅ BRA !

  SvaraRadera
 9. Så SYND att Clark lyckades göra sista målet :( Men jag är ändå glad över att Chelsea gjorde 3 mål! :)

  SvaraRadera