fredag 14 januari 2011

" Truppen ser mycket bättre ut nu " - Kean


Imorgon är det dags för mötet mot Blackburn på Stamford Bridge. Med vinnande mentalitet ska Chelsea välkomna Rovers som förlorade mot Chelsea den 30:e oktober 2010 med 1-2 på Edwood Park.

Bluckburn som har haft många spelare skadade på sistone kommer däremot att ha dem tillbaka nu på lördag. Svensken Martin Olsson, Paul Robinson och  Christopher Samba är klara inför imorgon, och deras försvar skulle möjligen kunna sakna Gael Givet, men enligt rapporter är han i form nu.

" Truppen ser mycket bättre ut nu. Vi har våra skadade spelare tillbaka." säger den nya tränaren Steve Kean.


Så som Chelsea kommer att ha en vinnande mentalitet kommer även Rovers besöka Stamford Bridge med samma mentalitet utan spelarna Phil Jones, Vince Grella och Keith Andrews. En spelare som Blackburn tror kommer ha en stor chans att näta imorgon är Carol som gjorde målet mot Chelsea under förra matchen i oktober. Han gjorde även 2 mål mot Liverpool då resultatet blev 3-1 till Rovers.

Den här månaden har det sett okej ut för Rovers. Med två vinster och en förlust har laget lyckats skrapa ihop tre poäng, eftersom ena vinsten var i FA-cupen, medan Chelsea har lyckats att skrapa in en poäng mot Aston Villa.

Såhär har det sett ut för Rovers den här månaden:

Sunderland 0-3 Blackburn
Blackburn 3-1 Liverpool
QPR 1-0 Blackburn

/ Rukksar

2 kommentarer:

  1. - HELL YEAH ATT DET SER BÄTTRE UT NU FÖR NU ÄR CHELSEA BACK ON TRACK! GRATTIS TILL VINSTEN BABY!

    SvaraRadera
  2. TACK BABY!! WE ARE BACK ON TRACK BRO :D

    SvaraRadera