fredag 14 januari 2011

Anelka menar att Chelsea är tillbaka i samma goda form som förut


Hur har träningarna gått för grabbarna inför matchen mot Blackburn egentligen? En mycket viktig match kräver också mycket träning för att Chelsea ska kunna vinna tre poäng, och enligt Anelka så har det gått bra med träningen för hela laget.

" Vi har jobbat mycket hårt. Nu är vi tillbaka i samma nivå som vi var förut." - förklarar Anelka, som imorgon kommer köra hans 150:e match i Chelsea tröjan.

Det här är första gången sen jul laget har haft det ganska lugnt och inte haft matcher under tiden, vilket har gjort så att grabbarna har kunnat koncentrera sig ännu mer för att kunna träna bättre och komma i rätt form. Innan var det ett väldigt tajt schema, eftersom Premier League inte har någon vintervila, snarare tvärtom, Premier League har haft fler matcher.


Enligt Anelka så tror han inte att varje spelare i laget saknade självförtroende, utan han tycker att Chelsea helt enkelt inte förstod vad som skulle göras på planen, och att alla i laget inte samarbetade ordentligt. Enligt honom måste Chelsea helt enkelt börja samarbeta mer och förstå varandra under matcherna.

" Vi måste vinna alla matcher nu, och jag tror att vi kan göra det, men att vinna alla matcher är svårt. Det viktigaste är att vinna mot lag som ligger nära oss eller före oss. Allt är möjligt, fastän det kan vara svårt." - förklarar den 31-åriga fransmannen

När det gäller matchen mot Ipswich tyckte Ancelotti att laget visade mer förtroende, energi och att han såg flera glada spelare. Om Chelsea har kvar samma attityd är det inte alls omöjligt att vinna matchen imorgon berättar Ancelotti.


" Nu måste vi komma tillbaka. Jag kan fortfarande inte säga att allt är okej, men det ser bättre ut." - uttalar Ancelotti.

Imorgon kommer Chelsea däremot sakna tre spelare. Zhirkov, Alex och Benayoun, men annars ser det ut som att alla är i form och är redo. Med spelarnas support känner sig Ancelotti säker och glad, vilket bara kommer att påverka positivt imorgon.

/ Rukksar

5 kommentarer:

 1. Har hört att Drogba kommer petas mot Blackburn tills han frisknar till. Sturridge ska visa sina kvalitéer istället.

  SvaraRadera
 2. Är det sant? Tyker ändå Drogba ska få börja, sen om det inte går bra kan Sturridge komma in.. eller vad tkr du?:P

  SvaraRadera
 3. Tjänstefel av Ancelotti att inte starta med Sturridge. Vad mer ska han bevisa? 5 mål i reservlaget och 2 mot Ipswich han ska kunna ta Drogba, Malouda eller Anelkas plats alla dagar i veckan så som dem tre presterar.

  SvaraRadera
 4. Förstår vad du menar, men oftast känns det säkrare med Drogba.. Han är ju ändå en spelare som har gjort fler mål för Chelsea än Sturridge, men Sturridge borde ha fått komma in lite tidigare idag.

  SvaraRadera