onsdag 26 januari 2011

Terry uppskattar Drogbas prestation


Som vi alla vet så har Drogba lidit av malaria. Vanligtvist brukar man vila en lång tid innan man börjar till exempel sporta eller annat som anstränger kroppen efter att ha haft malaria, men vår underbara anfallare såg till att vara på plats och hjälpa till laget istället för att ta det lugnt och vila. Har man kärlek för klubben finns det inget som kan stoppa en.

" Han kunde ha varit borta i två månader om han ville, men han ville kämpa för laget. Vi uppskattar det, och vi kommer aldrig att glömma det."- uttalade Terry om Drogba

Men nu mår vår anfallare bra, och det gör även vår kapten efter att han hade fått ett knä i revbenet under träningen i tisdags förra veckan. Vi får vara glada över att det inte hände något allvarligare, speciellt nu när vi måste vinna alla våra matcher. Nästa match som Chelsea kör är mot Everton i FA-cupen och borta mot Sunderland, som just nu kör väldigt bra tycker Terry.

"Vi kommer att kämpa, och inte ge upp" - förklarar kaptenen

Innan mötet mot Bolton hade Terry läst flera artiklar om att inga lag var rädda för Chelsea längre, men enligt Terry så tycker han att lagen borde vara rädda, eftersom en Chelsea med vinnande mentalitet som håller ihop och samarbetar kan vara väldigt svåra att stoppa, och med lite nya ansikten kan det bli en ännu starkare trupp tror jag. Det är ganska troligt att vi kommer få se David Luiz i Chelsea, det tror jag efter att Ancelotti uttalade såhär:

" Det är inte klart. Vi måste hitta en överenskommelse. Vi försöker, ingenting är bestämt än, utan vi måste vänta och se."

/ Rukksar

5 kommentarer:

 1. Läste precis det här: http://sillybloggen.fotbollskanalen.se/2011/01/26/ingen-luiz-i-chelsea-forhandlingarna-avbrutna/

  Lite tråkigt om det stämmer :/

  SvaraRadera
 2. Skojar du? Nu känns det som att vi inte kommer att få se ngra nya spelare alls i laget, vad surt!! Jag hoppas inte att d stämmer :( Det är den 27:e idag, jag börjar få lite panik nu!

  SvaraRadera
 3. Han är nu väldigt nära Chelsea, svänger fort i Silly Season.. ;)

  SvaraRadera
 4. Bra nyheter Anonym!

  Yes we all love Drogba! <3 Han är fantastisk!

  SvaraRadera