onsdag 26 januari 2011

Kakuta och Van Aanholt är nu utlånade


Ännu har vi inte fått välkomna någon ny spelare till klubben, däremot får vi säga hejdå till två stycken för ett tag. Ja, Chelsea ska alltså låna ut två unga spelare, och det är Gael Kakuta och Patrick Van Aanholt.

Det var idag den franska anfallaren Kakuta signerade för Fulham F.C, och där kommer 19-åringen att stanna tills slutet av säsongen. Kakuta har sammalagt spelat 16 matcher i laget, och det här är en oerhört bra möjlighet för Kakuta så att han får mer speltid. Får han mer speltid kan han också utvecklas mer och mer efter varje match.

Chelsea har lånat ut ännu en spelare, och det är Van Aanholt. Vänster backen kommer att precis som Kakuta stanna i Leicester City tills säsongens slut, och det var idag han signerade. Patrick har lyckats spela åtta gånger för Chelsea, sex gånger den här säsongen, och 20-åringen gjorde hans första mål mot Newcastle United i Carling cup i september.

Precis som Kakuta tycker jag också att det här är en bra möjlighet för att backen ska lyckas få mer speltid och utvecklas mer. Vi får helt enkelt hoppas på att det går bra för dem, och att de kommer tillbaka i god form med nya fantastiska taktiker. Lycka till grabbar!

/ Rukksar

5 kommentarer:

 1. Detta MÅSTE betyda att en ny spelare kommer in annars borde allt och alla avgå! En katastrofalt tunn trupp som nu blir ännu tunnare... så nyförvärv är nu ett måste.

  KTBFFH!

  SvaraRadera
 2. - vafan nya spelare borde komma in NU NU NU ! vad är det som dröjer ? sover abramovich eller vad är frågan om egentligen ? aja lycka till till spelarna som blivit utlånade, vi får väl hoppas de blommar ut!

  SvaraRadera
 3. Merei Tidszoner Dem Suger =/

  SvaraRadera
 4. Håller med er! Vill se någon NU! Så konstigt att det dröjer så länge, jag trodde Chelsea skulle vara en av de första klubbarna som skulle vara snabbast på att värva! :S

  SvaraRadera
 5. - HAHA ELLERHUR ! samma här, trodde fan chelsea skulle vara först men nu verkar det som om chelsea kommer vara sist! haha vi får väl vänta och se !

  SvaraRadera