måndag 24 januari 2011

Mikel ser framemot matchen


Idag har det meddelats om att vi kommer att få se Mikel tillbaka mot Bolton. Efter att ha fått bra behandling så ser hans knä bra ut, och har kommer nog till och med få börja från startelvan. Mittfältaren har jobbat i gymmet och tackar även personalen som har hjälpt honom under tiden. Med all träning som Mikel har tränat känns det som att allt går mycket bra nu förklarar han. Sist vi fick se Mikel var mot Arsenal den 27:e december.

"Jag är ung och kan komma tillbaka snabbt" - uttalade den 23-åriga Mikel.

Angående Lampard och Terry är det ännu inte klart om vi kommer att få se dem, men med Lampard i mittfältet känner Mikel att mittfältet blir ännu intressantare, och för att Mikel ska kunna delta där så måste han börja imponera på bossen förklarar nigerianen.

" Förhoppningsvis ska jag kunna komma tillbaka och hjälpa till." -säger Mikel

Vi får alltså tillbaka vår Mikel som troligen ska bjuda på fint spel imorgon, och Owen Coyle, Boltons boss, har en ny försvarare att bjuda på. David Wheater som tidigare spelade för Middlesbrough ska imorgon få möta Chelsea, med Gretar Steinsson och Stuart Holden som återvände förra veckan efter skada.

Chelsea har ungefär 28 matcher kvar att spela den här säsongen, och Ancelotti tror att Chelsea kan komma tillbaka i samma form som förut, speciellt eftersom att laget har ändrat på sig i tid. Med ett bra tankesätt ska Chelsea förhoppningsvis kunna skrapa hem tre poäng mot Bolton.

" Vi är i tid, vi har inte jätte mycket tid, men vi är i tid." - förklarar Ancelotti

/ Rukksar

5 kommentarer:

 1. - han är inte den enda som ser fram emot matchen! nu kammar de hem tre poäng! håller alla tummar och tår för dig! good luck !

  SvaraRadera
 2. Tung blogg!! Keep it up girl ;)

  SvaraRadera
 3. - GRATTIS TILL VINSTEN BABY !

  SvaraRadera
 4. Taack Milanbloggen!! :D

  OCH TAACK HODA, DET KÄNNS AWESOME! :D

  SvaraRadera