fredag 28 januari 2011

" Klubben försöker göra allt för att truppen ska förbättra sig." - Ancelotti


Under dagens konferens pratades det om hur det kommer bli i Chelseas trupp innan månadens slut. Idag är det den 28:e januari, vilket innebär att det inte finns så mycket tid kvar att värva en ny spelare. Jag trodde helt klart att Chelsea skulle vara en av de första lagen som skulle värva först, men nu kan det också leda till att Chelsea inte ens värver någon.

Det har pratats om som vi vet David Luiz, och sedan en annan spelare också, och det är Fernando Torres från Liverpool. Jag själv tycker att det inte skulle vara en bra värvning, eftersom det är en spelare med lite självförtroende och som har tappat oerhört mycket glöd, och sedan har han aldrig varit någon jag har tyckt om, men det är bara min åsikt. Chelsea har dessutom varit intresserad av Torres innan säsongens start. Idag kommenterade Ancelotti såhär om de två spelarna:

" Jag pratar alltid bara om mina spelare, och Torres är inte min spelare. Jag måste respektera Liverpool. Samma gäller David Luiz. Jag vet väl vad min klubb gör nu, men jag vill inte prata om det."

Jag vet inte exakt vad han menar med det han uttalade. Sedan var det även en läsare som kommenterade om att David Luiz inte kommer att komma till Chelsea efter att Benficas hemsida har skrivit det, så det lutar sig mer åt att vi inte kommer få en ny man i truppen. Men det låter ändå som att Chelsea försöker värva men att det inte går, speciellt efter att Ancelotti uttalade såhär:

" Laget försöker göra allt för att truppen ska förbättra sig."

Han kan ju också mena att de försöker förbättra spelarna som redan finns i truppen? jag vet inte. Och just det, jag uppskattar att ni läsare också kommer med nyheter!

/ Rukksar

15 kommentarer:

 1. Någon borde säga åt Roman att öppna plånboka och lägga bud på spelare som:
  Torres
  Pedro
  Cavani
  Alexis Sanchez
  Moussa Sow
  Gervinho
  Papiss Cissé
  Mario Gómez

  SvaraRadera
 2. Pedro
  Cavani
  Alexis Sanchez
  Moussa Sow
  Gervinho
  Papiss Cissé
  Mario Gómez

  Dessa Spelare Skulle Vara Bra För Oss!

  SvaraRadera
 3. Fett duktiga spelare ni nämner, skulle vilja lägga till Suarez, Caroll, schweinsteiger, Walcott, Ljajic. Dessa är de jag kommer på just nu :P Shit Cavani, skulle dött av glädje om han kom till Chelsea!

  SvaraRadera
 4. Torres lämnar in transferbegäran.. ojoj, en storvärvning på gång eller???

  SvaraRadera
 5. Spännande!! Tror du vi kommer få se han i Chelsea tröjan? Vart läste du det?? :)

  SvaraRadera
 6. Jag tror Torres stanant nu när dom har varvat Suarez sen tror jag aldrig Arsenal släpper Walcott till Chelsea Men Caroll, Schwein och Ljajiic låter bra :)

  SvaraRadera
 7. Nää det gick inte ens köpa Walcott i nya FM, så i verkligheten skullde d nog vara ännu svårare! :) När det inte gick att köpa Walcott köpte jag Ljajic, och den killen presterade riktigt bra hihi :)

  SvaraRadera
 8. Rukksar// Finns alltid en risk när en klubb tvingar en spelare att stanna mot sin vilja.. Tror nog Roman kommer lägga ett nytt bud idag, runt 500 miljoner. Vi får helt enkelt vänta och se men en ny spelare i Chelsea tror jag att vi kommer att få se. =)

  Hoppas bara inte våra spelare tappar fokus inför Everton matchen nu bara.. risken finns.

  SvaraRadera
 9. Okej, ja, haha vi kanske får se en spelare i sista dagen :)

  Jag tycker att Chelsea inte hade så mkt fokus idag :(

  SvaraRadera
 10. Läste idag att Chelsea hade lagt nytt bud på David Luiz, 26 £. Hoppas starkt på han, stor spelare! Torres skulle nog vara ett bra köp. Han kan spela i CL så skulle nog vara stor lättnad på Drogba så kan vila då och då.

  SvaraRadera
 11. Okej, då hoppas jag att vi får se honom SNART, en dag kvaaar! Jag har en känsla av att vi inte kommer att få se Torres.. vi behöver absolut en ny anfallare!

  SvaraRadera
 12. D sägs även att Liverpool vill ha Anelka om Chelsea värvar Torres, men att Chelsea vill ge Sturridge..

  SvaraRadera
 13. Jo jag läste det med. Men skulle inte sitta fel med David Luiz i stället för Torres. Anfallare har vi gått om(Drogba, Malouda, Anelka, sturridge, kalou).
  Back sidan är för tunn. Och om Luiz kommer kan man sätta in han på mittbacken med terry(tills Alex återvänder) och flytta ut Branislav Ivanovic ut på vänstern skulle vara en våt dröm asså. :D

  SvaraRadera
 14. Oj, menar Ivanovic på högern!

  SvaraRadera
 15. Jag skulle hellre vilja se David Luiz istället för Torres :) Aaa precis, Ivanovic är ju egentligen ingen mittback så Luiz skulle kunna ta över. Rätt spelare i rätt position presterar bäst :)

  SvaraRadera