lördag 29 januari 2011

Super Frank kommer troligen att vara tillbaka idag


Idag är det dags för mötet mot Everton i fjärde rundan i FA-cupen, och vi kanske även får se Lampard tillbaka från början eller så får han hoppa in senare under matchen på Goodison Park, och om han börjar från startelvan så kommer Mikel att få börja på bänken och inte Ramires eller Essien. De spelare som Chelsea kommer att sakna är, Alex, Zhirkov och Benayoun.

Sista matchen i FA-cupen var mot Ipswich då Chelsea vann med 7-0, och efter den matchen har det gått bra för The Blues. Med ett förändrat beteende på planen kommer det vara ett mycket viktigt steg för Chelsea idag, menar Ancelotti.

" Det är inte lätt att möta Everton borta, men vi måste försöka. Everton kommer att pressa mycket, men det är bra att vi spelare lika bra hemma och borta. Vi har möjliheten för att vinna. " - förklarar italienaren

Bossen gillade Chelseas prestation som vi fick se under Bolton matchen, och det är samma prestation som Ancelotti förväntar sig från grabbarna. Det lär inte bli någon problem eftersom att spelarna är i bra form, bra kondition, har bra motivation och tror på att de kan visa bra fotboll förklarar bossen.

Enligt Kalou kommer det vara en svår match, eftersom Everton är ett lag som innehåller duktiga spelare, men Kalou tror ändå att Chelsea kan vinna matchen.

" En vinst kommer att hålla oss i god form, och så kommer vi kunna visa vår goda kvalité, så det är viktigt att vi vinner." - uttalade Kalou

När det gäller Everton så kommer laget troligen att sakna anfallaren Victor Anichebe och även mittfältaren Tim Cahill som är i Australien för The Asian Cup. Sist Chelsea mötte Everton var i Premier League den 4:e december på Stamford Bridge. Resultatet blev 1-1, och nästa gång Chelsea möter Everton i Premier League kommer att vara Chelseas sista match i ligan för den här säsongen.

" Vi befinner oss i ett bra moment, och det är bra för att visa hur bra vi är." - säger Ivanovic

/ Rukksar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar