tisdag 25 januari 2011

Ett drömmål från 30 meters avstånd


Innan gårdagens lyckade match på Reebok Stadium hade Bossen tidigare nämnt att det var en mycket viktig match, dels för att komma igång mer och för att Chelsea ska kunna bevisa om att laget har kommit ut från den dåliga perioden, och med bra attityd, koncentration lyckades laget bevisa det väldigt bra. Italienaren tyckte att Chelsea visade ett väldigt bra defensvit spel, och så lyckades grabbarna även visa ett farligt anfalls spel. Nu måste Chelsea hålla kvar den här stilen, och som jag förstår så tycker Ancelotti likadant som mig eftersom att han uttalade att lagets enda mål är att göra allt för att komma tillbaka i samma form.

" Vi måste vara fokuserade. Vi kommer att ha andra viktiga matcher i framtiden, och det startas med Everton nu på lördag. " - förklarar Ancelotti


För att Chelsea ska kunna hålla kvar samma stil måste det göras flera mål. För att Drogba ska kunna göra flera mål i framtiden tycker han själv att han måste sluta att tänka för mycket innan han skjuter, eftersom det oftast blir fel då, men den här gången tänkte han bara på att skjuta ett skott och inget annat. Med hjälp av Ancelotti, lyckades Drogba göra målet eftersom att italienaren tidigare hade pratat med Drogba och berättat att han borde skjuta  mer istället för att tänka för mycket, och med Ancelottis hjälp och Drogbas vilja fick vi se ett fantastisk mål på Reebok Stadium.

Det var ett mycket fint mål, och även Boltons tränare Coyle kommenterade anfallaren och sa att det var ett värdklassigt mål som bjöds från ivorianen. Det är klart att vår tränare Carlo också kommenterade anfallaren efter matchen, och såhär sa han:

" Drogbas styrka och personlighet är väldigt viktigt för laget. Det är jätte bra att han är i form och så är han också väldigt farlig."

Sen finns det ju också en annan sak man måste ha för att kunna göra ett sådant fint mål, och det är självförtroende. " Du måste ha självförtroendet för att kunna göra mål." - säger 33-åriga ivorianen.

Efter att ha lyckats få upp självförtroendet fick vi se ett mål från 30 meter, och enligt Terry så är målet det bästa målet Chelsea har lyckats göra den här säsongen. Även Terry uttalade att han också hade passat på att säga till Drogba att skjuta mer, och med allas pepp och hjälp har vi redan fått se ett bra resultat.

Gårdagens målskyttar var alltså Drogba, Malouda, Anelka och Ramires. Ramires mål var ju något speciellt eftersom att det var hans första mål i Chelsea tröjan, och att Ramires snart skulle näta var inget oväntat eftersom mittfältaren har varit så oerhört nära flera gånger.


" Det var en bra avslutning, och Ramires gjorde det väldigt bra. Han ska förhoppningsvis fortsätta att göra mål. " - säger kapten Terry

/ Rukksar

3 kommentarer:

 1. Härligt att chelsea är tbx, men de är inte 100% ännu. Vi måste vinna flera matcher i rad.

  Btw vet du att Kakuta har lånats ut till Fulham för att få mer speltid, och att Van Anhoult har lånats ut till leicester city :D, hoppas att de kommer tillbaka mycket mer utvecklade

  SvaraRadera
 2. Hejj!
  Jag behöver hjälp, jag ska få en chihuahua och behöver hjälp med att komma på namn!
  Har du något förslag? Vore till stor hjälp!
  Kram!
  /A
  www.metrobloggen.se/brunnetmandaa

  SvaraRadera
 3. Vi måste fortsätta att vinna!

  Yes, jag såg det när jag kom hem! Det var bra gjort, jag hoppas att de utvecklas, precis som du säger :)

  SvaraRadera