måndag 3 januari 2011

Chelsea förbättrar sig


Efter målet som Clark gjorde blev  många besvikna och förvånade. Det där målet väntade man inte sig, speciellt då Chelsea trodde att det var en klar offside situation, vilket det visades sig inte var. Det känns ännu tråkigare då man vet hur mycket laget kämpade i andra halvlek, och lyckades göra två vackra mål men ändå inte vann tillslut.

Även Ancelotti tycker det samma :

" Jag är besviken för att jag tycker att vi använde en massa energi i andra halvlek för att komma tillbaka och vinna. Vi spelade väldigt bra med bra energi."

En sak som Ancelotti vill påminna om är att ingenting är omöjligt och att vad som helst kan hända. Han erkänner att det inte är en liten skillnad mellan första plats och femte platsen där Chelsea just nu befinner sig i, men Chelsea förbättrar sig mer och mer.

Nu får laget se till att inte påverkas av resultatet, utan Chelsea måste inse att de har uppstått positiva förändringar i laget, och för varje match kommer det att gå bättre och bättre om de kör samma stil. Det som måst förbättras är försvaret. Försvaret måste vara med förberedda. Det är just andra halvlek man vill se mer av från Chelseas anfall, och om laget lyckas få in nya spelare i truppen kan det gå ännu bättre.

Som sagt så förlorade Chelsea mycket på deras defensiva spel, där man kunde hitta 19-åriga Bruma, men däremot tycker bossen att den unga försvararen lyckades spelade bra fotboll, vilket alla bör erkänna. Men det räckte inte med Bruma, speciellt då Chelseas försvar förlorade energi i de höga bollarna utan Alex och Ivanovic som är två av de mest viktigaste försvararna i Chelsea. En anledning till att det gick som det gick i första halvlek är just för lång bollarna menar Ancelotti, men andra halvlek tyckte han om, då Chelsea visade att de hade kommit tillbaka, och spelade deras riktiga fotboll med en massa möjligheter.

Om man kollar på helheten så presterade Chelsea bra, men det var absolut inte bara Chelsea som lyckades prestera bra, utan Aston Villa lyckades även visa bra spel. Att göra tre mål borta är alltid inte lätt, och enligt Houllier lyckades Aston Villa visa mod och karaktär.


" Jag skulle vara oerhört besviken om vi inte lyckades få några poäng" - berättar Aston Villas boss.

/ Rukksar

3 kommentarer:

  1. lampard var helt borta under första halvlek. som sagt vaknade han till i andra och gjorde så ni iallfall fick poäng. samma gäller drogba

    SvaraRadera
  2. - jag lider med ancelotti just nu.. men jag vet samtidigt att han kan mycket bättre än så här!

    SvaraRadera