måndag 10 januari 2011

En fräsh prestation glädjer Lampard


Efter vinsten kan vi redan se en mycket gladare Lampard som känner att det är just det här Chelsea behövde. 32-åringen delar med sig glädjen då han uttalar hur bra resultatet var och hur bra laget presterade under matchen. Frank passade även på att hylla de yngre krigarna som fick chansen att visa deras kvalité, och det är verkligen viktigt att Chelseas äldre spelare hyllar de yngre, vilket kan ge ungdomarna mer förtroende.
Med ett nytt fräsht resultat kan Chelsea nu starta matchen mot Blacburn med nya tankar och ny styrka i laget. Mittfältaren berättar att resultatet hjälper att täcka alla de sämre resultaten som Chelsea har haft.

" Det var en fräsh prestation från start till slut." - säger Lampard efter att ha gjort två mål.

Däremot är Ipswich direkt inte det svåraste laget att vinna över, men lyckas en spelare göra ett mål hjälper det oerhört mycket för att få mer självförtroende, vare sig det är ett svårt eller inte. Det viktigaste spelaren kommer tänka på är att han lyckades göra mål, och kan göra det nästa match också. Den här tankesättet är väldigt viktig, speciellt för Chelseas krigare som ett tag hade tappat det.

" Det är i bra tid vi fick tillbaka vårt självförtroende." - säger engelskmannen

Men fortfarande ska vi inte tänka att det är helt okej i truppen, fortfarande behövs det ändringar så som Ancelotti sa innan, och fortfarande behövs det nya spelare. Även Lampard tycker det samma, då han uttalade att med några nya spelare i januari skulle det vara fantastiskt, och det även skulle hjälpa Chelsea komma tillbaka dit de egentligen ska vara.

" Målet är att vinna flera matcher helt enkelt. Vi måste börja vinna våra matcher i ligan." - förklarar Frank

Efter Chelseas andra största vinst någonsin i FA-cupen kände även Sturridge en stor lättnad. Men han berättar att matchen inte alltid var lika lätt, utan Ipswich spelade bra under första halvleken. Men efter efter Kalous mål fick hela laget nytt förtroende berättar Sturrdige.

Vinsten är som sagt en stor lättnad, men Sturridge nämnde en annan viktig sak då han uttalade att det även är ett bevis för supportrarna om att Chelsea är den samma vassa Chelsea som förut.

/ Rukksar

7 kommentarer:

 1. JAG ÄLSKAR CHELSEA FC (l)

  sv: kul att du också tycker om Jackie Chan :)

  SvaraRadera
 2. Klart du gör, det är ju världens bästa lag! :D

  SvaraRadera
 3. - är riktigt glad för din, lampard -eller rättar sagt för er skull! det kvittar egentligen vem laget är och vart det spelar för det var just en sådan här vinst ni behövde för att få tillbaks ert självförtroende! jag är i alla fall säker på att målkalaset kommer fortsätta denna vecka mot blackburn -ni har gjort det innan så ni kan göra det igen ;)

  SvaraRadera
 4. Great blog, thanks for making aware of it at BlueChampions http://bluechampions.com/

  SvaraRadera
 5. come join us for live matches at http://bluechampions.com/yshout/example/

  SvaraRadera
 6. Tack söta Hoda!! :D Jaa, nu hoppas jag verkligen att du har rätt gumman! :D

  SvaraRadera