söndag 9 januari 2011

Vinsten kommer att förbättra Chelseas förtroende


Lås oss nu glädja oss över den underbara vinsten mot Ipswich. Som tidigare sagt, så var den här vinsten verkligen viktig för Chelsea, och det ger även hopp till de supportrar som kände sig besvikna från de förgående matcherna. Chelseas boss Ancelotti lär också känna en stor lättnad, då han förklarar att Chelsea behövde en sådan vinst, och vi fick även se Lampard och Anelka göra mål igen. Men italienaren förklarar sedan att det är oerhört viktigt att Chelsea håller kvar samma stil och presterar lika bra mot Blackburn.

" Den här vinsten kommer att förbättra vårt förtroende och vi kan förbereda oss väl för nästa match, men vi måste fortfarande vänta med att säga att allt är okej igen. Det finns fortfarande vissa grejer vi kan göra bättre."- säger Ancelotti efter vinsten.

Det är just mål som Chelsea behöver göra. När Chelsea gör mål får laget ny energi, vilket vi kunde märka i Aston Villa matchen. Efter att Lampard gjorde första målet mot Aston Villa fick vi se en mycket piggare Chelsea, men sen när Aston Villa gjorde två mål fick vi direkt se en mycket trögare Chelsea. När Drogba sedan gjorde andra målet fick vi återigen se en snabb och farlig Chelsea. Det gäller alltså att göra mål, för det är då vi ser Chelsea som bäst. Likheter kunde man även se idag då Ancelotti förklarar att det var lite oroligt med lite förtroende innan första målet, men efter första målet blev allt bra igen. Detta är alltså inget Chelsea bara lider av, utan vart enda lag behöver mål för att komma igång.


" De första 30 minuterna körde Ipswich bra, och de försvarade mycket bra." - säger Carlo

Ancelotti berömde även hans egna grabbar efter matchen då han berättade att han tyckte att Lampard hade kommit igång och var väldigt aktiv och hade bra kondition under matchen. Bossen var även väldigt glad över Srurridges spel idag.

" Han är en väldigt bra anfallare, väldigt farlig." - säger Ancelotti

Efter en mycket härlig vinst på Stamford Bridge med 7-0 idag, så röstades det även fram om vilket lag Chelsea ska möta i den fjärde rundan i FA-cupen. Det blev borta mot Everton, och matchen kommer antingen att spelas den 29:e eller 30:e januari. Vi får hoppas på att det går lika bra som det gick idag, men sist Chelsea mötte Everton var i Premier League den 4:e december 2010, hemma på Stamford Bridge, då resultatet blev oavgjort 1-1.

/ Rukksar

1 kommentar:

  1. - riktigt underbart, förstår din glädje hjärtat och det kan enbart gå bättre från och med nu! håller alla tummar och tår för er för nu ska det banne mig bli en ny vinst i PREMIER LEAGUE BABY!

    SvaraRadera