tisdag 11 januari 2011

Mer träning kommer att hjälpa Lampard


Nu börjar vice kaptenen komma igång mer och mer för varje dag. Lampard skadade ju sig under säsongen, men sen när han hade återställt sig fick Lampard en ny skada under träningen. Detta gjorde så att Lampard var borta flera veckor, men nu äntligen får vi se vår fantastiska mittfältare vara med i matcherna, och som till och med gör mål.

Skadan som Lampard fick under träningen är på ett sätt inte botad än. Det går heller inte göra det, så det Lampard måste göra är att träna några extra gånger, mer än de andra grabbarna. Skadan finns i hans ben, där senan har gått av från benet, och som inte går tillbaka till samma ställe igen. Senor fäster musklerna till benet och hjälper till med rörligheterna i lederna, men Lampards ben kommer däremot att bli starkare och starkare ju mer han tränar, så det finns inget som kan stoppa vår mittfältare från att kämpa och jobba hårt.

Detta kommer alltså inte påverka Lampard, utan han måste bara träna lite mer, och Frank berättade även att han känner andra spelare som har samma problem men fortfarande klarar sig fint. Nu när Lampard mår bra och kan spela för laget berättar han att det känns oerhört bra.

" Det är alltid frustrerande att inte vara en del av laget." - säger mittfältaren

Idag meddelades det även om att Mikel som hade skadat hans knä, var tillbaka under dagens träning och tränade för fullt med resten av laget, och efter 7-0 vinsten såg laget mer taggad ut under träningen./ Rukksar

3 kommentarer:

 1. Desamma Mate om jag vore Chelsea fan skulle ja lätt följa och kommer endå

  I like the African crew trots folk har taggat haha

  Drooooooogba

  Glory Manchester United

  SvaraRadera
 2. Älskar också The african crew i Chelsea! :)
  DROGBA <3

  Är du United fan? Det ser ut som att du är Milan fan :)

  SvaraRadera
 3. - fan vad jag hatar när fotbollsspelare skadar sig under träningen, finns inget störigare -det har hänt massa gånger i roma så vi får hoppas att det går bra för båda lagen och att lamapard blir bättre mycket snart! tråkig att mikael skadat knäet men chelsea kommer klara av blackburn ändå ;)

  SvaraRadera