tisdag 14 december 2010

Terry ser fram emot stormötet


 Det känns alltid skönt då man ser kapten Terry kliva av från planen med handen på Chelsea logot vid brösten så som han gjorde i söndags. Det ger hopp och glädje, och det känns ännu bättre då han ger positiva kommentarer istället för alla negativa kommentarer man får höra på tv eller se i tidningarna om Chelsea.

" Om vi spelar så som vi gjorde andra halvlek, kan vi säga att vi snart är tillbaka igen. Vi tryckte på mycket mer under andra halvlek, och det är det vi vill se ifrån Chelsea." - förklarar kaptenen

Terry berättar att han aldrig har tvivlat på spelarna, tränaren eller klubben, utan det här är bara en dålig period som man helt enkelt få ta. Vissa lag hade denna period lite innan Chelsea, och nu är det Chelsea som drabbas av det. Men nu får man inte sitta och vara orolig inför mötena mot storlagen Manchester United och Arsenal, utan Terry vill helst se fram emot det, och eftersom att Chelsea har fått tillbaka passionen tycker John att det finns en stor chans till att Chelsea vinner sex poäng.

" Du kan förlora eller få oavgjort, jag tror att supportrarna uppskattar det, men när supportrarna inte kan se någon passion i spelet så kan de bli väldigt besvikna." - berättar Terry

Visst är det jobbigt att inte ha kunnat vinna de senaste matcherna, men det blir ännu jobbigare när alla andra ska klaga och försöka säga negativa kommentarer om Chelsea vilket det har forsats med under senaste tiden. Men för att inte bli påverkad av dessa kommentarer är det bäst att inte bry sig om det.

" Vi behöver inte lyssna på andra människor." förklarar Cech. " Vissa matcher förtjänade vi att vinna så som mot Newcastle och Birmingham. Chelsea har haft värre tider förut så som när Scolari lämnade klubben."


Även Cech har börjat känna att Chelsea är igång igen. Han berättar att han tyckte att laget presterade mycket bättre mot Tottenham. Han menar att Chelsea inte lät Tottenham spela eller få bättre chanser än laget själv.

/ Rukksar

7 kommentarer:

 1. - även ancelotti ser fram emot det hatfyllda mötet då evra förra veckan i en intervju sa att chelsea är manchesters riktiga fiender och inte arsenal ! och lampard tror fortfarande på en ligaseger så tre poäng på söndag är nog vad vi allihop vill få se ! GO BLUES!

  SvaraRadera
 2. Sa han det? det är nämligen sant, vi e RIVALER på högsta nivå haha ;) Ni har ju Man u mer självförtoende efter segern mot Arsenal, men vi får ändå hoppas på det bästa!

  SvaraRadera
 3. - haha ja han sa det förra veckan :) och jag måste nog hålla med lilla evra haha! rätta mig om jag har fel, men visst vann manchester i somras i någon jävla cup då de hade på sig mcdonaldsband på tröjan? haha! den lilla ärtan nätade kommer jag också ihåg så vi får hoppas på revansch!

  SvaraRadera
 4. Yes man united vann med 3-0 mot Chelsea i Community Shield! Det var då lill ärtan gjorde ett jätte konsitg mål med pannan? typ hahaha :P
  Synd att vi möter djävlarna nu när vår form inte alls är på topp! :(

  SvaraRadera
 5. - Haha tur att minnet inte sviker mig då.. nä men come on, även om chelsea inte alls är i form och inte vunnit en match på flera veckor kan vändningen komma nu! Jag tror inte Ancelotti kommer orka med mer skit utan jag tror starkt på en comeback! Vet att jag sagt det tidigare mot de andra lagen but this is it! Vinna eller försvinna. Och de glada nyheterna är ju att Lampard äntligen är tillbaks och då kan ju inget gå fel. Eller i alla fall om Aneleka fått tillbaks gnistan vi är vana att se!

  SvaraRadera
 6. Ja en stor fördel är ju att Lamps är tillbaka :D men.. för att bli PL:s bästa lag så tkr jag att vi behöver nya spelare.. men jag tror att Chelsea kommer tillbaka, och kommer att vinna en massa matcher men topptopptopp formen kommer när vi har nya spelare :)
  Anelka.. hmm aa jo jag hoppas på att ändringar hos hnm!

  SvaraRadera
 7. - det är bara att vänta och se vad vinters transfermarknad har att bjuda på :)

  SvaraRadera