tisdag 14 december 2010

Ingen Neymar?


Det har sen sommras snackats om en övergång till Chelsea för den brasilianska Neymar som just nu spelar för Santos. Enligt källor från Goal.com sägs det att agenten Zahavi som har väldigt bra relation med Abramovic, åkte ner till Brasilien, men Neymars agent Wagner Ribeiro säger att det bara var på grund av att slippa det snöiga vädret i England och inte för att prata om Neymars övergång till Chelsea.

Ribeiro berättar att Neymar vill stanna och att han inte kommer byta klubb tills 2012. Vi får se hur det blir med den saken, en sådan duktig spelare kan man nog inte hålla kvar länge till, då storklubbar gärna skulle vilja ha spelaren. Andra storklubbar som sägs vara intresserade är Real Madrid, Barcelona, Inter och Juventus. Men övergång till Chelsea har det snackats om mest. En ny, ung, snabb anfallare skulle inte skada i Chelsea just nu.

/ Rukksar

6 kommentarer:

 1. - hade varit grymt att se honom i chelsea, men nä vetefan om det är anfallare chelsea ska sikta på hade nog varit bättre att hitta någon bra ersättare för lampard så man inte lider av samma problem i framtiden..

  SvaraRadera
 2. jag skull vlja se Neymar, Ljajic och Eriksen i Chelsea.
  Dorgba är gammal, Anelka är slut, Kalou sådär, vi har inte så många anfallare egenetligen, det behövs ny. Mittfältet skulle jag helst vilja ha lite wingers, så som Ljajic. Eriksen skulle ju passa fint i Lampars position. Sen behöver Chelsea en back också. Vi behöver lite spelare från alla postioner hehe :P

  SvaraRadera
 3. Hahah det är sant men tror inte Neymar kmr till chelsea, och om han skulle kma så skulle han inte passa in i PL enligt mig kanske efter en viss tid.

  Han är ju kvick och snabb och mkt bra teknik, men har har inte styrkan och i PL behövs det där. Jag kan ta ett exempel som "Nani" han va också kvick och snabb men han blev nästan en flopp av united.

  Det tog ju några år innan han anpassa sig till fysiken i PL och notera det tog väldigt långt tid. Och chelsea har inte tid.

  CHELSEA <3

  SvaraRadera
 4. Föstår vad du menar.. men Chelsea borde inte ha kvar Anelka nästa säsong, säg att Chelsea hade Neymar som avbrytare.. och skaffade sig en annan anfallare som är lite äldre, skulle va perfekt. Genom tiden skulle Neymar bli bättre och bättre. En anledning till att han inte vill byta än kan ju vara för att han helt enkelt vill bli bättre innan han byter klubb så att han inte sitter bänkad..

  SvaraRadera
 5. - haha du och din ljajic! han är inte ens så bra ;)

  SvaraRadera
 6. hahaha men joo ljajiijij <3

  SvaraRadera