fredag 10 december 2010

Terry inser att Chelsea måste skärpa sig


Nu på söndag ska Chelsea möta Tottenham. Det kommer inte bli en lätt match, men laget får se till att prestera det bästa de kan för tre mycket viktiga poäng som behövs. Förhoppningsvis ska den dåliga perioden ta slut nu på söndag, och det hoppas den 30 åriga kaptenen också.

" Vi går igenom en dålig fas"- förklarar Terry.

Han tar även upp att det inte bara är Chelsea som har haft svåra tider under den här säsongen utan även Manchester United och  Arsenal gick igenom det här. Arsenal förlorade hemma mot lag som man inte förväntade sig, och Man United hade det svårt i början berättar John. När dessa lag hade det svårt så hade Chelsea mycket mer poäng, men ändå lyckades dessa lag ta sig upp, och det kan Chelsea också göra. Den här månaden ska Chelsea få möta just Man United och Arsenal, men fastän Chelsea befinner sig i den dåliga perioden finns det inget som kan säga att laget  inte blommar upp igen just under dessa möten. Terry förklarar att det är svåra matcher som väntar Chelsea, men med spelare som är hoppfulla och redo kan det bli riktigt farligt för Man United, Arsenal och Tottenham.

Kaptenen vill även dela med sig lite positiva kommentarer:

" Det är ingen kris just nu, vi ligger fortfarande bra till i Premier League, och vi vann vår grupp i Champions League. Tidigare under säsongen spelade vi jätte bra, och om vi kan komma tillbaka till den formen, och om alla andra lag tappar poäng kan vi ligga väldigt bra till."

För att det inte går jätte bra för Chelsea just nu, så förtjänar ingen spelare i laget att pekas ut. Terry menar att det här handlar om hela laget och inte någon individuell, utan alla i laget måste bete sig som en riktig man, lyssna på varandra och samarbeta.

Att vinna Premier League skulle vara en dröm som går i uppfyllelse igen säger Terry. Det är alltså ingen i laget som har gett upp eller tappat hoppet. Det här är något stort, det är lika stort och en lika härlig känsla att vinna ligan varje gång man vinner den. Därför ska laget göra allt de kan för att det ska gå så bra som möjligt.

" Vi vann inte ligan i tre år och fick tillbaka titeln förra året. Tro mig firandet efteråt och känslan av att få känna trofén med händerna var som en dröm. Det var som att vi fick hålla i den för första gången, och därför borde vi inse att om vi inte skärper oss nu så kommer vi få ge bort den till Man United eller Arsenal."

/ Rukksar

4 kommentarer:

 1. Haha, kan tänka mig att det inte är så kul att skriva om Chelsea just nu. Vad skulle du säga, förutom nyckelspelare borta, samt att laget inte har någon vidare bredd, är orsakerna till att det gått så dåligt på sistone?

  Kika gärna in på min fotbollsblogg också, http://nezik.blogg.se

  SvaraRadera
 2. hahhaha ere sant vilken konstig människa du är, och NEJ SKA VERKLIGEN INTE BESÖKA DIN BLOGG HELL NOO!!!!

  Rukksar har bästa bloggen i sverige :D, och anledning till att vi har gått så dåligt beror på flera saker bland annat att Essien en ordinare Start spelare var avstängd i 3matcher!, Terry ordinarie start spelare skadad samma sak med lampard. Och drogba har haft malaria och inte nått toppform.

  Den andra anledningen kan vara att chelsea har sparkat några människor från styrelsen och tränarstabben och det kan ha effekt på laget.

  Men vill inte skriva för mkt förra säsongen hade vi en sån här period men i slutet av säsongen vem vann PL? aa juste


  RUKKSAR KEEP UP THE GOOD WORD! :D

  SvaraRadera
 3. - kul att nezik hittat både din och min blogg, haha hon kommenterade min också! vilken tjej det där alltså.. älskar PL men har barcelona i headern.. sjukt kul! men chelsea tar ändå hem PL och vänder oturen mycket snart ska ni alla se! längtar till tottenham matchen, ska bli sjukt kul!

  SvaraRadera