lördag 11 december 2010

Lampard missar matchen mot Spurs


Tråkiga nyheter, vi kommer ännu en gång sakna vår viktiga mittfältare Lampard nu på söndag. Detta meddelades idag, men vi kommer förhoppningvist att få se han igen mot Manchester United. Däremot är detta inget allvarlig, Nej, han har tränat väldigt bra, och det kunde Ancelotti meddela med ett leende. Det behövs alltså lite mer träning, och det känns inte rätt för Ancelotti att låta Lampard spela innan han har testats genom matcher under träningarna.

Däremot kommer laget bestå av våra andra nyckelspelare så som Terry, Cole och Anelka. Backen Bosingwa och Zhirkov kommer att få joina Lampard, så dessa spelare kommer vi heller inte få se på White Hart Lane. Annars är alla friska och tillgängliga för spel. Spelarna som kommer att möta Spurs har en god motivation, och ska försöka göra allt för att kunna komma ut ur den onda cirkeln.

Fastän Chelsea har tappat lite förtroende tycker bossen att laget inte ska göra det, eftersom Chelsea är ett lag fullt med färdigheter, förmåga och personlighet vilket gör att det är möjligt till ännu en titel för The Blues. Det var ju meningen att Chelsea skulle komma tillbaka genom att prestera bra under Champions League matchen mot Marseille, men tyvärr så gick det ju inte som tänk, men just därför ska Chelsea istället försöka göra det nu på söndag under London derbyt. Däremot är Ancelotti medveten om att det är ett talangfullt lag som Chelsea ska möta med fantastiska spelare och olika förmågor, men genom fokus och bra prestation är det absolut inte omöjligt att vinna med sig tre poäng.


" Harry Redknapp jobbar väldigt bra just nu, så som han gjorde förra säsongen."- säger Ancelotti sedan forsatte han " Gareth Bale kan vara en väldigt farlig spelare, men vi måste koncentrera oss. Jag vill inte att Ivanovic ska spela som högerback, utan Ferreira kommer få ta den platsen, och vi kommer även behöva stöd från mittfältet för att vi ska kunna kontrollera honom, och det kommer vi att försöka göra."

Även Spurs saknar spelare så som Rafael van der Vaart, men Spurs Modric och Kaboul är tillbaka.

Eftersom Chelsea har  haft lite problem på sistone kan man tänka sig att andra lag inte skräms lika mycket, men däremot kommenterade Modric annorlunda:

"Okej, visst, Chelsea har haft vissa problem den senaste tiden, men detta betyder ingenting. Vi vet att Chelsea är farliga med fantastiska spelare"

Just därför tycker mittfältaren att de måste respektera Chelsea oerhört mycket, men detta är en match, och varje lags vilja är att vinna matcher. För att Spurs ska kunna vinna tycker Modric att han och hans lagkamrater helt enkelt måste kämpa för att vinna varje boll, spela bra och ha förtroende." Just nu spelar vi väldigt bra fotboll, och det kommer vi också göra mot Chelsea" - säger Benoit Assou-Ekotto

/ Rukksar

5 kommentarer:

 1. Kul att du gillar det! :)

  SvaraRadera
 2. Shit asså ferriara spelar som höger back kmr bale springa förbi honom hela hela hela och låt mig säga det igen hela tiden. Ivanovic kan stoppa han må vara inte lika snabb som honom men han har styrkan och instinkten som en back ska ha. Men jag tror att chelsea förlorar den här matchen tror ungefär 3-1 om inte mer, Utan lampard på mittfältet blir stora stora problem. Vi kan lyckas men då måste Drogba stå upp för sitt lag och börja göra mål vilket jag tror kmr ej hända. men men vi får se vad som händer. Chelsea <3


  Bästa bloggen Rukksar :D

  SvaraRadera
 3. Blev också lite tveksam över att Ferreira kör som högerback. Bale är farlig, och jag känner mig alltid säkrare med Ivanovic! Vi kommer absolut inte få se ngn målkalas från Chelsea, men som du säger, Nu mmåste drogba göra mål, jo han har inte återställt sig helt ännu, men han måste försöka göra mål. Det är nödvändigt. Jag tror det kan gå ganska bra om vi får se en offensiv Chelsea, det gäller att inte stoppa Spurs hela tiden, för då blir det alltid mål tillsist. En offensiv Chelsea kan nog skrämma spurs en aning.. Vi får hoppas på det bästa DD! och taack :D

  Lets hoope romanista!:)

  SvaraRadera
 4. Woah dåliga nyheter om o om igen för Chelsea.

  Ne har faktist inte spelat mafia 2

  SvaraRadera