torsdag 9 december 2010

Linjedomarens beslut var fel


Nu när Chelsea behöver vinna matcher, och få förtroende är det väldigt tråkigt att till och med att straff-situationerna döms bort. Det är absolut en fördel under en match då man leder med ett mål eller flera. Det ger mer fart, mer styrka och vilja i laget, men när sådana situationer uppstår är det väldigt tråkigt och man blir helt enkelt besviken.
" Linjedomaren tog beslutet, men jag tycker att det var solklar straffspark." - berättar Ancelotti efter matchen

Men det här är fotboll, och det är sådana grejer som man får ta då man spelar fotboll förklarar Ancelotti. Ibland får man helt enkelt det man inte förtjänar och tvärtom. Vid sådana situationer är det svårt att se till att man inte tappar karaktären och förmågan, fastän det är svårt så måste man hålla kvar det förklarar bossen.

en, två och tre matcher räcker inte till att förtroendet ska sjunka, men nu när Chelsea bara har en vinst i hela sex matcher är det vanligt att förtroendet sjunker, vilket har gjort i Chelsea.

" Vi har tappat förtoendet i vårt spel nu, men vi måste komma tillbaka och fortsätta." - säger Ancelotti

Enligt Ancelotti så tycker han att Chelsea borde ha spelat mycket bättre attackerande spel längst fram, och han skulle gärna ha velat se något mer attackerande från Drogba. Gårdagens match var alltså en väldigt bra möjlighet då Chelsea skulle kunna ta sig ur från den dåliga perioden som Chelsea just nu befinner sig i, men laget fick istället åka hem med förlust.

" återigen vill jag säga att Marseille var en bra möjlighet till att fortsätta framåt från den dåliga perioden" - förklarar bossen.

/ Rukksar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar