söndag 12 december 2010

Fördel för Spurs med hemmaplan


Essien kommer få rollen som den viktigaste mittfältaren mot Spurs. Det kommer finnas stora förväntningar när det gäller Essien, och spelet han visade början av säsongen skulle absolut inte skada imorgon då han gjorde tre mål under fyra matcher. Många är väldigt tveksamma när det gäller om Chelsea får med sig tre poäng, men enligt Essien, så har Chelsea spelarna det som behövs för att klara av detta.

" Vi måste bara spela vår fotboll, koncentrera oss och komma ut på plan med en vinnande mentalitet. Vår plan är enkel, gå ut där och ta med tre poäng."

En självsäker spelare är alltid bra för laget, då han kan sprida den positiva attityden vidare i laget. Chelsea behöver alltså helt enkelt starta matchen med självförtroende och helt enkelt en vinnande mentalitet. Laget får se till att inte tveka, eller vara rädda på något sätt, utan Chelsea kan det här, och Chelsea är farliga när laget väl är i deras bästa form!

Eftersom matchen inte är på Stamford Bridge är Essien full medveten om att supportrarna på Hart Lane kommer att försöka göra allt för att Chelsea inte ska kunna koncentrera sig, men detta kommer inte påverka en Chelsea med vinnande mentalitet säger Essien.

" Vi hade otur mot Everton" berättar Ghananianen, då resultatet blev oavgjort 1-1. " Men nu är det dags att komma tillbaka, vi har inte vunnit matcher och det är inte bra."

Tottenhams assisterande tränare Joe Jordan berättar att det kan bli ganska svårt för Chelsea, speciellt nu när laget har förlorat fyra liga matcher, och eftersom att Tottenham är i god form nu så kan det bli ännu svårare för Chelsea.  

" Vi är på Hart Lane, och det är också en fördel. Vi vill alltså vinna våra hemma matcher."- säger Jordan.


/ Rukksar

3 kommentarer:

  1. Ja det är sant, ja tycker att den viktigaste spelar i chelsea är essien just idag. I backlinjen så är Ivanovic den viktigaste enligt mig och i mittfältet naturligtvis Essien och i anfallet är det dider. Så om backlinjen leverar och täpper till alla ytor och mittfältet levererar bollen fram till anfallet och de i sin tur gör mål, då kmr det bli en lyckad dag för chelsea. Chelsea <3

    SvaraRadera
  2. Håller med dig helt! Vi får helt enkelt hoppas på att anfallet är bättre än ngnsin idag. Chelsea måste försöka göra mål hela hela tiden! Sen skulle jag vilja se lite mer av Malouda..

    SvaraRadera