torsdag 30 december 2010

Kakuta till Marseille ?


Här är återigen lite nya rykten angående transfersmarknaden nu i januari för Chelsea. Det har snackats om att få in nya ansikten i laget, och enligt portugisiske tidningen Record  så har Chelsea varit på jakt efter en ny mittback, och det här är ännu en spelare från Benfica där Chelsea hittade Ramires. Mittbacken som det har snackats om från Benfica är David Luiz, och enligt den portugisiske tidningen har Chelseas första bud blivit nobbat av Benfica.

Däremot är det inte bara Chelsea som är efter Luiz, utan Manchester City sägs också vara intresserade av honom, och bud mässigt ligger Manchester City bättre till än vad Chelsea ligger, som har erbjudit 180 miljoner kronor. Portugisiske klubben sägs vilja ha 260 miljoner kronor  vilket Manchester City kan tänka sig.

Behöver Chelsea en ny mittback, ska laget satsa mer pengar på Luiz, är det värt det, eller ska City få honom ?


Marseille sägs vara intresserade av Drogba, men enligt rykten är det franska laget intresserade av ännu en Chelsea spelare. Franska laget kan tänka sig välkomna den unga Gael kakuta till laget, men bara genom lån.

Kakuta har fått spela fyra matcher för Chelsea den här säsongen, och för att få mer speltid så sägs det att lånet skulle vara en bra idé.

Behöver Chelsea Kakuta just nu, kommer han lyckas att utveckla sig i franska ligan, är det en bra idé att låna ut en spelare nu ?


17-åriga supertalangen Lukaku kanske inte lyckas komma överens om en kontrakt med Chelsea, då det har sagts att han stannar belgiska ligan säsongen ut. Enligt den belgiska sportsajten Lesoir har Lukaku sagt att han trivs i  Anderlecht, och att han kan tänka sig något i juni.

Behöver Chelsea Lukaku, är det rätt val som Lukaku gör, kan Chelsea ändå locka fram honom?Det kan även vara svårt att få välkomna Dzeko till Chelsea, då Manchester City den här gången också ligger bättre till än Chelsea. Enligt Sky Sport sägs det att City har förbättrat sitt bud på anfallaren och att Mancini har ett stort intresse för honom.

Blir det ingen Dzeko, hamnar han i Manchester City, behöver Chelsea anfallaren?

/ Rukksar

7 kommentarer:

 1. - tror inte det finns något värre än fotbollsrykten, alltid så jävla överdrivna men trots att man ibland är hundra procent säker på att de inte kommer stämma är det så jävla svårt att inte läsa vad den jävla median dagligen hittar på. tror inte att någon av dessa spelare du nämtn kommer komma till chelsea (kanske till sommaren) men Dzeko kommer INTE hamna i Chelsea då han i sin senaste intervju berättat att han vill spela i Italien!

  SvaraRadera
 2. Vad ska han göra i Italien? äta Pzza och bli fet?

  SvaraRadera
 3. Nej men kan aldrig vara hundra procent säker, men det är synd om ingen hamnar i Chelsea. Speceillt Lukaku, för honom har jag hört att man har varit väldigt nära om ett kontrakt. jag vill ha Dzeko, han borde komma till oss :(

  hahah dorgba, det kanske är pizzan som lockar honom ;)

  SvaraRadera
 4. Bättre att köpa in Gary Cahill från Bolton istället för Luiz som är ett betydligt billigare alternativ och mer trovärdigt då Bolton verkligen skulle behöva pengar pga av deras dåliga ekonomi.
  Det är också ett + att han är engelsman så han redan kan språket och kulturer och framför allt det tuffheten och tempot i PL. =) Tycker endast att det är nödvändigt med en mittback i januari och vänta till sommaren med en tex yngre anfallare. En dröm skulle vara att köpa Lukaku nu och kanske låna ut han direkt till Anderlecht till sommaren och sen ta tillbaka honom men tror nog inte det finns pengar för ett köp av honom nu.

  Keep the blue flag flying high!!!

  Grymt viktigt match mot A Villa och troligtvis blir det Bruma till start!! =)

  SvaraRadera
 5. Sjukt kul att få läsa om vad andra chelsea supportrar tycker! :)
  Intressant med Cahill, och allt du säger är ju absolut ett plus!

  Vi får se hur det blir med Lukaku, jag har ändå en känsla av att han kommer bli ett blå lejon ngn gång, snart ;)

  Ja, verkligen mycket viktig match, det lär inte bli lätt!

  SvaraRadera
 6. HAAHAH aså omg!kan se en bild framför mig haha

  SvaraRadera