torsdag 30 december 2010

Vinsten är en stor lättnad


Efter en lång tid fick vi äntligen se vår boss Ancelotti le efter slutsignalen. Det här var en måste vinna match, och att klara av att vinna den matchen lär vara en stor lättnad efter all press han har haft på sig. Men fortfarande behövs det mer i laget, och det är Ancelotti också överens om.

" Vi kan förbättra oss, och det är det vi måste göra. Jag hoppas att 2011 kommer att bli samma som 2010." - säger Ancelotti efter den efterlängtade vinsten

Som tidigare nämnt så är den här vinsten en stor lättnad för Chelsea, men det känns extra bra då man får höra det från bossen själv. Han berättar att det är en stor börda Chelsea har lyckats få bort från axlarna, och nu väntar laget på nästa möte, men Ancelotti kan inte vara helt säker på om det kommer gå lika bra, det kommer helt enkelt bero på hur Chelsea presterar då. Det är bästa att säga lite än för mycket.

En sak som man kan vara säker på är att The Blues ändå kommer att kunna välkomna Aston Villa nu på söndag med bättre förtroende än förut, och vi får hoppas på att den dåliga perioden är över.

" Det har varit en svår period, men vi måste fortsätta att fokusera under träningarna och under matcherna." - förklarar bossen.

Enligt Ancelotti var Chelseas prestation som bäst under andra halvlek mot Bolton, då Chelsea kom igång mer och skapade fler chanser. Bossen är även väldigt nöjd med det försvarspel som Chelsea visade i matchen. Även Boltons tränare Owen Coyle tyckte att Chelsea presterade bra, men däremot nämnde han en situation som han inte tyckte dömdes rätt av domaren.


Coyle tyckte att Drogba var offside innan målet gjordes av Malouda. Han berättar att det var en klar offside situation som domaren helt enkelt inte bedömde rätt, och om domaren skulle blåsa, skulle då Chelsea få bort bördan från axlarna? Däremot har Ancelotti inte sagt samma sak som Coyle, utan det enda han har sagt är:

" Jag vet inte om det var en offside situation."

Men allt kan hända i fotboll som alla andra säger. Ibland döms det rätta beslut och ibland inte. För de som tycker att det var offside lär tycka att det är ett stort misstag av domaren, men låt oss inte glömma om vad som hände i Champions League mot Barcelona eller Lampards bortdömda mål mot Tyskland i VM. Man får helt enkelt ta det ibland.

/ Rukksar

2 kommentarer:

  1. - ja ibland är fotbollsvärlden inte den bästa när domaren är inkompetent -felaktiga domarbeslut med bland annat offside, hands och bortdömda mål är numera vardagsmat för alla fotbollsälskare men nu gäller det att inte fokusera sig på dessa sorgligheter utan nu är det aston villa som behöver få en omgång. eftersom tottenham hade svårt mot dem i helgen kan det även bli ganska svårt för chelsea, men låt oss hoppas på tre nya poäng!

    GOTT NYTT ÅR HONEY! Hoppas du får en fantastisk dag imorgon, PUSS!

    SvaraRadera
  2. Fokus, fokus!! =) Hoppas det blir 3 p den här gången och inte 1 p som förra mötet i år!

    GOTT NYTT ÅR GUMMAN, PUSS!!n =)

    SvaraRadera