tisdag 14 december 2010

Chelsea vill se leendet hos barnen


Grabbarna i Chelsea såg till att väcka leendet hos en mängd barn på sjukhuset Westminster Hospital innan de åkte tillbaka till Stamford Bridge för "The Bridge Kids Christmas Party". Barnen på sjukhuset visste inte om att de skulle få besök, så detta var alltså en fantastisk överraskning då världskända fotbollsspelare helt plötsligt kom med säckar fulla av överraskningar. Barnen fick varsin väska med leksaker samt autografer. Över 80 barn bestämde sig för att träffa deras hjältar.


" Vi älskar att göra det här. Många i vårt lag har egna barn, och vi brukar inse hur lyckligt lottade vi är. Dessa barn har inte ens startat deras liv än, och barnen är redan svårt sjuka. Att få se ett leende i deras ansikten känns underbart, speciellt efter att fått höra från sjuksköterskan att man inte har kunnat se ett litet leende i deras ansikten under flera dagar." - berättar Ashley Cole


Med en massa presenter, lekar, autografer och kramar fick laget tillslut fram leendet hos barnen, vilket täcker alla försluster, dåliga tider och skador Chelsea har haft!


/ Rukksar

9 kommentarer:

 1. Så Jävla Underbart!

  SvaraRadera
 2. tack så mycket rukksar att du besdkriver om chelsea jag älskar dig<3och älskar chelsea and alla chelsea fan

  SvaraRadera
 3. Och jag älskar alla underbara läsare! :)

  SvaraRadera
 4. - WE LÖVE YOU RUKKSAR ! Keep up the good work :)

  SvaraRadera
 5. Tack världens BÄSTA Romanista!! :)

  SvaraRadera
 6. gaaah, vilken sucker for charity jag är alltså... Fin blogg förresten! (Om jag inte redan kommenterat det förrut...)

  SvaraRadera