tisdag 7 december 2010

Inför matchen mot Marseille


Imorgon möter Chelsea Marseille, och Ancelotti hoppas på att få se den gamla Chelsea igen. Varmare klimatet i Marseille kommer nog hjälpa Chelsea att komma tillbaka menar Ancelotti. Resultatet som kommer uppstå under morgondagens match är inte så viktigt nu när Chelsea ändå har gått vidare i Champions League, men detta är en perfekt match för att kunna återhämta sig rejält. Det är just det Ancelotti förväntar sig, en bra prestation från laget som visar Chelseas riktiga spel. Enligt Ancelottis intervju verkar det som att vissa yngre spelare kommer att få spela imorgon, men han vill däremot inte berätta vilka det är, eftersom att det inte är helt bestämt än om vilka som ska få spela.

" Vi försöker att leta fram vägen som leder oss snabbt bort från den här momenten. och vi har möjligheten att göra det imorgon. " - berättar den 51 åriga bossen.

Bossen har även talat med spelarna personligt inför denna match, och han hoppas på att få se goda resultat och reaktioner. En av de spelare som Ancelotti förväntar sig goda resultat är från Terry som kommer att få spela imorgon med Patrick van Aanholt som vänster back istället för Cole. Cole är alltså hemma i England och vilar. En spelare i Chelsea som har väntat på att spela den här matchen är Didier Drogba, då han får åka till Marseille igen och träffa gamla laget.

" Didier kommer att starta imorgon, jag är ju inte galen att jag inte skulle låta han få spela den här matchen" skojade bossen. " Drogba ser framemot att få komma tillbaka till Marseille, och han förtjänar att visa vad han går för imorgon under matchen. Han kan visa upp sin kvalité. " - fortsatte Ancelotti.

Eftersom att Marseille också är kvalificerade kommer båda lagen att koncentrera sig på att visa upp sitt spel och resultatet kommer inte att spela någon stor roll. Vi kommer förmodligen få se en underhållande match i god balans. Enligt Drogba är den här matchen en viktig match, då han menar att det är här Chelsea kan förbereda sig inför de kommande matcherna.

" Vi skapar många chanser, men vi gör inte lika många mål, och detta behöver ändras. Vi behöver bara en match för att kunna ändra på det, och varför inte göra det imorgon?

/ Rukksar

1 kommentar:

  1. - tror det blir tre starka poäng till engelsmännen mot fransoserna! låt oss hoppas att gamla chelsea vaknar till liv!

    SvaraRadera