fredag 3 december 2010

Inför matchen mot Everton


Imorgon är kapten Terry tillbaka igen efter en veckas träning i kylan, och vi kommer även få se Essien nu när han avstängning är slut. Däremot kommer vi inte att få se Zhirkov och Lampard. Lampard kommer vi troligen att få se nästa vecka. Backen Alex hade precis sin operation, och det kommer ta ungefär sex till åtta veckor tills vi får se honom spela igen.

Angående Terry så är det en stor lättnad för laget, eftersom självaste kaptenen är tillbaka igen.

" Det är väldigt viktigt, eftersom Terry är vår kapten och en spelare med stark personlighet, och just nu är det väldigt viktigt att visa personlighet samt karaktär. Terry kan hjälpa andra spelarna att få fram dessa sidor." - berättar bossen.

Morgondagens match är en väldigt viktig match då vinst är ett måste för Chelsea. Laget Everton har åkt hem med noll poäng fem gånger från Stamford Bridge, men däremot har de ett rekord om att göra det svårt för Chelsea under matcherna. Ancelotti berättade att Everton alltid är ett svårt lag, laget har bra organisation och bra spelare. Däremot har det inte gått så jätte bra för Everton nu när de bara har 16 poäng och ligger på 16:e plats.

För att Chelsea ska vinna har Ancelotti pressat spelarna lite mer än förut för den här matchen eftersom detta är en av de viktigaste matcherna under säsongen.

" Jag vill se allt, karaktär, personlighet, och bra spel." - förklarar Ancelotti.

Extra nyheter:
Det har även meddelats om att möjlig övergång kan förekomma till Chelsea eftersom att Ancelotti anser att det skulle kunna behövas en ny mittback i laget. Detta har man kunnat inse efter Alex och Terrys skada, eftersom det har varit svårt med att få det rätta i backlinjen, och längre skador kan påverka laget stort. Därför anser Ancelotti att det kanske uppstår någon ändring efter Januari. Det har även snackats om ett lån för Chelseas 18-åriga mittback Jeffrey Bruma.

Det har även bestämts när Chelsea ska möta Ipswich i tredje omgången för FA-cupen. Det blir den 9:e januari på Stamford Bridge.


/ Rukksar

8 kommentarer:

 1. - 3 POÄNG NU FÖRFAN! COME ON CHELSEA! Och tack gode gud att lampard är tillbaks nästa vecka, FICK MIG FÖRFAN ATT LE PRECIS ! haha :)

  SvaraRadera
 2. Håll tummarn!! vi behöver verkligen tre p just nu! Nu har vi två viktiga spelare tillbaka, essien och terry. Kmr bli riktigt nice hoppas jag!

  SvaraRadera
 3. Riktigt bra och välskriven blogg du har, dock har jag faktiskt en fråga till dig, Varför Chelsea av alla lag?

  Haha, menar det inte som något negativt, utan bara intresserad av vad du fastna för hos de, och sen höll du på dom innan Abramovitj tid eller är det nu efter framgångarna (precis som tyvärr många Chelseafans, även om ni har en ganska stor skara "riktiga" fans)?

  SvaraRadera
 4. Kommer nog bli 3 poäng. everton är inte i sån bra form just nu

  SvaraRadera
 5. Anonym jag vill svara för mig själv på den frågan... Jag hitta en tidning på gatan som där stod att Chelsea hade vunnit Premier League och sen dess har jag hejat på dom... Sen så bli kärleken till klubben större o större varje dag och jag hade hejat på dom om dom nu hade åkte ner i cship och allt det.. Venne om man kan säaga att det är för framgångarna tkr själv mer att det är sammanträffande för jag börja gilal dom för namnet Chelsea stog i tidningen sen nu så gillar jag dom för dom är ett lag i London för dom är en bra klubb för att dom har bra och min favorit spelare Lampard sen är det färger och allt det =) Tyck vad du vill ;)

  SvaraRadera
 6. Kabab//
  eeh matchen är redan slut? 1-1 sluta den, och Arsenal leder ligan för en gång skull :D

  Anonym//
  Det låter bra att du skulle följa chelsea även ifall dom åkte ner till championship...finns nog inte så många såna chelseasupportrar eller det är iaf det intrycket jag fått av fansen, sen är det som du säger oftast så att det är en favoritspelare som Lampard i ditt fall som gör att man börjar.....Du får ursäkta dom lite syrliga kommentarerna jag slängt mot er Chelseafans, men det blir lätt så bland dom andra topplagen när en ny konkurrent kommer in och börjar hota, kolla bara på hur hatade Man City är bland alla andra lag...

  SvaraRadera
 7. Om jag ska vara helt ärlig så brukar jag fråga mig själv ibland hur jag började heja på Chelsea, dock tror jag att det kan vara en stor anledning till att Drogba kör här.. och genom åren har jag gillat chelsea mer och mer för lagets fina spel, samarbete och utstrålning. Hejandet började efter att Abramovic köpte laget, och ju äldre jag har blivit desto mer intresserad har jag blivit av fotboll. Så innan Abramovic tog över laget har jag faktiskt inte varit så intresserad av just fotboll :)

  Jag måste erkänna att jag är otroligt impad av NAsris spel, och väldigt besviken efter Chelseas insats..

  SvaraRadera
 8. - det gick inte bra för någon utav oss ikväll..

  SvaraRadera