torsdag 2 december 2010

Drogbas rosa fotbollsskor imponerar inte Malouda


Skulle det inte vara en fantastisk dag om just du kunde sitta framför Malouda och Drogba medans de svarar på dina frågor, inte bara frågor om fotbollen utan om allt möjligt. En sådan möjlighet fick fansen i England då Malouda och Drogba ställde upp för en frågestund under Chelseas Jul party. Stora som små fick delta, och ställa deras frågor. Även komiker och musikern Chris Cohen var där. Efter frågestunden fick suppotrarna samt alla som var där gå runt och mingla med gamla Chelsea spelare så som Tore Andre Flo. Även Bobby Campbell och Dmitri Kharine var där.

Många frågor ställdes från fansen, och det kom fram att Malouda aldrig skulle kunna ha på sig Drogbas rosa fotbollsskor. Innan Malouda svarade på denna fråga kollade han på Drogba lite listigt så att det inte skulle komma ett plötsligt svar. Efter lite skratt i rummet fortsatte frågestunden. Den här gången var frågan om vilken lagkamrat som är roligast.

" Det står mellan Kalou och Bosingwa, jag vet inte vem jag ska välja. berättade Drogba skrattande. " Salomon är rolig för att han är en snäll människa, men ibland tror han att han är en modell. Han kollar alltid på sig själv, men det är roligt!"

Chockerande svar, eftersom att Kalou inte verkar vara den typen som speglar sig jämnt. Det är Ingenting man har märkt innan, men om det är någon som byter stil varje gång är det väl Malouda med hans frisyr. Tänk att det finns så mycket man inte vet, men nu vet vi allafall att Kalou är väldigt fixerande. Kul!

Snacket om Kalou fortsatte: Salomon är roligast, han drömmer om ett annat liv! Bosingwa är den dummaste." - berättar Malouda.

Nu får Malouda och Drogba se upp så att Bosingwa och Kalou inte avslöjar något om dem. Däremot berättade Drogba även lite om hur Kalou är på plan. Han menar att Kalou har förbättrats mycket mer än vad han var när han kom till Chelsea. Det imponerar Drogba även att Kalou egentligen inte var en anfallare, men att han ändå är det ibland.

"Om man kollar på statistiken så är han en av de mest inflytelserika spelaren på plan. Han kunde ha lämnat klubben, men han gör inte det för att han älskar klubben och fansen."- förklarar Drogba.

Det ösade in med frågor från fansen, och en ganska intressant fråga som ställdes till Malouda var vilken ung spelare i Chelsea han imponerades av just nu.

" Jag gillar Josh McEachran, för att jag tycker att han verkligen är mogen för hans ålder. -berättade Fransmannen samtidigt som han nämnde Gael Kakuta: " Jag önskar att jag hade hans kvalitéer när jag var 19 år gammal! Grabbarna är framtiden för klubben, och de är redan redo.

/ Rukksar

2 kommentarer:

  1. - ÅH VAD KUL MED SÅDANA DAGAR! Fan att vi inte var där alltså, haha vi hade nog inte låtit någon få prata! haha sköna killar det där :)

    SvaraRadera
  2. hahah håller med dig!! jag skulle ha sååå många frågor! :(

    SvaraRadera