måndag 27 december 2010

Chelsea kan se vinst idag


Nu är det bara timmar kvar tills Chelsea supportrarna står samlade på Emirates Stadium medan de ser deras hjältar komma ut från omlkädningsrummet med vilja och styrka.

" Vi spelar oftast bra mot Arsenal och jag hoppas på att vi kommer göra det igen. Om vi gör det så är jag säker på att tre poängen kommer att bli våra."- berättar Mikel.

Wenger borde se upp för en sådan stark lag som håller på att gå uppåt medan det inte har gått så bra för Arsenal på sistone. Fastän de spelar bra, har ett bra lag, och fått bra poäng så ser Mikel ändå att Arsenal har varit lite svagare under senaste matcherna, och nu när Chelsea är tillbaka och har Lampard får de se upp ännu mer.

Drogba, Anelka och Malouda är några av Chelsea spelarna som gjorde mål i början av säsongen, men under senare tid har det inte gått lika bra, och enligt Ancelotti är det fel att bedöma spelarna efter varje match, varje gång. Detta gör så att resultatet blir upp och ner. Just därför har Ancelotti tron om att dessa spelare kommer att göra mål idag. Vi måste tro på våra spelare, tro på deras kvalitéer och stå vid deras sida. Alla har vi våra dåliga dagar, men om några ska sitta och ge negativa kommentarer efter varje match kan vi klart och tydligt förstå att resultatet inte kommer att bli bra. Därför behöver laget vår support, och det gäller att vi tror på våra spelare och vinst! Chelsea kan göra det här!

" Vi har haft mer tid att träna och rätta till saker och ting inför Arsenal. Vi vet vad vi gör och vi jobbar tillsammans som ett lag, och vi har förbättrat vår psykiska kondition, och taktiker. Vi är redo inför matchen och vi vet vad vi ska göra på planen." - säger Mikel


/ Rukksar

6 kommentarer:

 1. - nu gäller det chelsea! vinna eller försvinna! MOT TRE POÄNG!

  SvaraRadera
 2. Lutar sig åt fel hål =/

  67:de minuten.

  SvaraRadera
 3. :( Varje mål som Arsenal gjorde kändes som ett hugg i hjärtat :(

  SvaraRadera
 4. - lider med dig hjärtat <3

  SvaraRadera