söndag 26 december 2010

Ancelotti tycker att Arsenal har förändrats


Precis så som Wenger kommenterade positivt om Chelsea, har Ancelotti också gjort det, och det verkar som att Ancelotti ser Chamakh som den lite mer farligare spelaren som Wenger ser på Lampard.

" Jag tycker att Arsenal har förändrats än förra säsongen. Inte bara för att de köpte Chamakh som är en väldigt duktig anfallare, men också för att Arsenal har förbättrat deras erfarenheter. Men Arsenal har olika möjligheter för att göra mål nu när de har Chamakh. Han kan använda huvudet mycket bättre än förut. " - berättar Ancelotti.

Men för att Chelsea ska kunna hantera den förbättrade Arsenal så måste laget försvara mycket bättre, eftersom att Arsenal oftast använder anfallet som har en massa bra kvalitéer. En annan spelare som har imponerat många på sistone är Samir Nasri. Han har varit mer delaktig och kunnat göra väldigt svåra mål som man vill se om och om igen. Även Terry ser honom som en spelare Chelsea måste hålla koll på, men för det betyder det inte att Chelsea inte klarar av att få med sig tre poäng hem.


" Vi tror att vi kan gå dit och göra det vi gjorde sist. Alla i laget är väldigt koncentrerade just nu, och vi har har kunnat träna rejält under två veckor."- säger Terry

Såhär har det sett ut tidigare på Emirates Stadium i Premier League :

2003/04 Arsenal 2-1 Chelsea
2004/05 Arsenal 2-2 Chelsea
2005/06 Arsenal 0-2 Chelsea
2006/07 Arsenal 1-1 Chelsea
2007/08 Arsenal 1-0 Chelsea
2008/09 Arsenal 1-4 Chelsea
2009/10 Arsenal 0-3 Chelsea

Inför derbyt har Wengers grabbar också sett till att träna extra mycket, och enligt Wenger så ser det mycket bra ut.

" Vi har krafter, mycket krafter." - förklarar Arsenals boss.

/ Rukksar

6 kommentarer:

 1. - ah jag hatar när tränarna ska psyka varandra innan match så jävla störigt! chelsea måste vinna så ancelotti kan skratta åt arsenals boss som påstår att "de har mycket krafter" .. haha undra om de hade mycket krafter när chelsea vann med 4-1.. suck ..

  SvaraRadera
 2. - och fitthoran berbatov leder fortfarande skytteligan .. orkar inte se honom som etta längre, hoppas drogba nätar in minst två mål imorgon .. eller varför inte hattrick! fast känner faktiskt på mig att lampard kommer göra minst ett! eller vad säger du? :)

  SvaraRadera
 3. Håller helt med dig Merei!

  SvaraRadera
 4. Jag tror att Wenger är ganska skraj.. bara för att inte visa det så snackar han lite skit ;)
  UUUSCH berbatov, jag blir så irriteraaad! Idag när han byttes ut så såg man hur glad han va och fick en klapp på ryggen av gubbben med röda näsan medan han tugga på hans tuggummi med evil smile.

  Jag tror som dig, Lampard nätar eller så kommer han vara oerhört nära flera gånger! :) Men Drogba däremot tror jag kommer att jag göra mål.

  SvaraRadera
 5. kommer vara en mycket mer jämnare match iår :) men tror chelsea tar det lätt

  SvaraRadera
 6. Håller med dig Kebab. Jämnt blir det, men Chelsea tar hem vinsten!

  SvaraRadera