lördag 25 december 2010

" Chelsea är ett topp lag " - Wenger


Fastän Chelsea har haft en dålig period så kan Wenger inte se det som något positivt. Han menar att detta kan hända vilken klubb som helst, och att ett lag som Chelsea ändå kan få Arsenal att hamna i fällan som förra matchen mot Chelsea på Stamford Bridge.

" Chelsea har gått igenom en dålig period då deras resultat inte har varit så bra, men detta kan hända alla lag i den här ligan" - berättar Arsène Wenger

Enligt Arsenals boss, så tycker han att det är ganska normalt att man ser lag då man tror att det ska gå jätte bra, men sedan händer det något som gör att det inte går lika bra. Anledningen till det tror Wenger är för kvalitén i ligan. Ligan har så bra lag att det är svårt att hålla samma raka väg hela tiden. Men en anledning till att Chelsea inte kunde hålla kvar den raka vägen ett tag kan vara enligt Wenger för att Wilkins fick säga adjö.

" Chelsea är ett topp lag, och vi vet väl att vi ska få möta topp laget på måndag, och vi förväntar oss inga svaga sidor från deras sida." - säger fransmannen

En spelare som Wenger vill att Arsenal ska hålla ett extra koll på är Frank Lampard. Enligt Wenger och många andra så är Lampard en spelare med höga kvalitéer. Wenger berättar även att han inte är så jätte glad över att Lampard ska vara med på måndag, men Arsenal får helt enkelt försöka hantera mittfältaren ändå.

/ Rukksar

2 kommentarer:

  1. - tippar på att han är rädd ;) mowahaha 2 days left honey!

    SvaraRadera
  2. Visst verkar det så? :)
    Jaa gumman 2 dagar!

    SvaraRadera