tisdag 28 december 2010

Cahill tror på vinst


Med vinst från förra matchen mot West Bromwich Albion med 2-0, tror Boltons Gary Cahill att Bolton kan klara av att besegra Chelsea på Stamford Bridge. Just för att Chelsea inte har lyckats att vinna i sex Premier League matcher,och att Bolton vann deras senaste match kan påverka resultatet på onsdag menar Cahill.

" Det är en svår match, det kommer att bli svårt mot ett lag med mycket kvalité, men vi tror på oss. " -säger 24-åringen.

Backen menar att det inte spelar någon roll om vilket lag Bolton möter, utan Bolton ska försöka prestera lika bra mot alla lag. Han berättar även att The Wanderers ser framemot att få möta Chelsea, och är väldigt redo.

Chelseas boss uttalade att två veckors träning som Chelsea inte lyckades visa att det hjäplte mot Arsenal kanske visas mot Bolton, och det enda Ancelotti tycker just nu är att Chelsea ska koncentrera sig på att vinna, och inget annat eftersom att det inte finns mycket tid kvar. Mot Bolton måste lejonen vakna upp och jaga efter tre mycket viktiga poäng innan det är försent. Efter Tottenhams spelade match idag, ligger Chelsea nu på femte plats, och om Bolton lyckas vinna imorgon, så kommer Chelsea att hamna på sjätte plats.

" Vi måste vakna upp. Vi sover just nu, och jag tror att vi kommer lyckas vakna upp mot Bolton." - förklarar italienaren.

/ Rukksar

4 kommentarer:

  1. - PFFT den italianaren kan fan ta och hållakäften. Come on, Chelsea är i en djup svacka men det betyder banne mig inte att Bolton kommer att ses som ett hot. Tror knappast de lyckas kamma hem tre poäng hur besviken Ancelotti än är..

    SvaraRadera
  2. Jag tror också att Chelsea vinner den här gången, speciellt för den fighting spirit dom lär ha just nu när Chelsea ligger på femte plats!

    SvaraRadera
  3. Keep the blue flag flying high!

    SvaraRadera