onsdag 29 december 2010

" Vi ger inte upp " - Cech


Petr Cech visade fantastiska räddningar mot Arsenal, och den duktiga målvakten beslöt sig för att berätta varför han tror att det går så som det gör för Chelsea just nu. Även Cech är chockad efter resultatet precis så som vi alla andra är. Han är mest chockad över att se Chelsea släppa in mål så snabbt som de gjorde mot Arsenal, det var helt olikt Chelsea. Men en sak som Cech vill påminna om är att Chelsea aldrig ger upp, och det är sanna och rena ord.

Något som många känner efter att Chelsea har hamnat på femte plats är panik, men paniken kommer egentligen inte att bättra på något, utan det kan leda till sämre resultat. Enligt Cech hoppar grabbarna över paniken och istället försöker reda ut och komma på lösningar, vilket låter mycket bättre.

Men för att det ska gå bättre för Chelsea har Cech kommit fram till några lösningar som bör hjälpa laget. Eftersom laget hela tiden fattar fel beslut på planen måste det helt enkelt bli tvärtom. Rätt beslut på plan är det som behövs. De rätta besluten är många, först och främst måste Chelsea se till att domaren inte blåser för offside så många gånger, eftersom det kan hindra till en målchans, så istället för att inte vara offside ska Chelsea försöka vara onside och sedan försöka göra något av passningarna. Sedan måste Chelsea börja hitta samma rythm så som de hade i början av säsongen.

En annan sak som Cech tycker att laget borde tänka på är att försvara bättre, och där behövs koncentrationen. Att låta Arsenal låta göra två mål inom en mycket kort tid är brist på koncentration vilket leder till så som Ancelotti tidigare nämnde, att man helt enkelt sover, men detta är alltså bara fel som Chelsea behöver rätta till, och efter allt har rättats kan Chelsea komma tillbaka menar Cech.

" Vi ger inte upp, för att vi vet att saker och ting kan ändras snabbt, men om vi fortsätter så som vi har gjort så kommer det inte att gå bra. Vi behöver bara en lyckad match, och allting kommer att förändras. " - säger Cech  

Med lite pepp från förra säsongens matcher kan Chelsea få upp förtroendet lite mer, då Chelsea vann både hemma och borta mot Bolton.

Bolton 0-4 Chelsea
Chelsea 1-0 Bolton

/ Rukksar

11 kommentarer:

 1. Man tackar! :)

  och oroa dig inte när chelsea spelarna som lampard och drogba komemr i form så koommer det gå som stormen för er

  SvaraRadera
 2. Håll tummarna för oss idag!! :)

  SvaraRadera
 3. - that's the spirit! det gäller att inte ge upp ikväll, tre poäng mot bolton - åh yes!

  SvaraRadera
 4. Exakt!! säger samma sak till dig, Håll tummarna för oss gumman!

  SvaraRadera
 5. - DU JAG HÅLLER ALLA TUMMAR OCH TÅR HJÄRTAT !

  SvaraRadera
 6. - <3 <3 <3 MOT VINST IKVÄLL!

  SvaraRadera
 7. Nu gäller det Chelsea, visa varför vi blev mästare och inte United, inte Arsenal, inte Tottenham, inte City utan det var vi som blev mästare. Så vinn nu Chelsea! <333

  SvaraRadera
 8. Precis, bra skrivet!! =)
  Chelsea kan klara d här!!

  SvaraRadera
 9. - YES YES YES YES NI VANN! WOHOOOOOO! GRATTIS HJÄRTAT!

  SvaraRadera
 10. TAAACK GUMMAN!! :D
  JAG ÄR SÅ GLAAD,ÄNTLIGEN!!!! :D

  SvaraRadera