lördag 27 november 2010

Inför matchen mot Newcastle United


Backen Bosingwa är tillbaka, och kommer att delta under söndagens match mot Newcastle. Bosingwa kommer alltså att spela som högerback istället för Ferreira. Laget kommer fortfarande att sakna Terry, Lampard och Essien. Även Zhirkov kommer att saknas på grund av skada, men Malouda kommer att fortsätta i den tremanna mittfältet med Ramires och Mikel. Enligt Ancelotti så kommer Lampard att behöva hela nästa vecka för att komma igång. Terrys smärta har minskats, och kommer troligen att vara tillbaka nästa vecka.

Såhär kommer startelvan att se ut i morgondagens match:
Petr Cech i målet, Jose Bosingwa, Alex, Branislav Ivanovic och  Ashley Cole i backlinjen, Ramires, John Mikel Obi och Florent Malouda i mittfältet och Nicolas Anelka, Didier Drogba och Salomon Kalou längst fram.

När det gäller laget Newcastle som har 18 poäng just nu tycker Ancelotti att det är ett bra lag med fantastisk support från deras fans. Ancelotti kommenterade även Chris Hughton, Newcastles tränare, då han menade att han utför ett fantastiskt jobb. Bossen menar att Newcastle har en bra organisation, förmåga och färdigheter. Men för att det ska gå så bra som möjligt höll Ancelotti ett möte med hans grabbar. Under mötet fick var och en berätta om sina åsikter och komma med idéer om hur Chelsea skulle förbättra sig.

/ Rukksar

4 kommentarer:

  1. det här är den bästa bloggen jag har läst :D, keep up the good work Rukksar :D


    CHELSEA F.C <3

    SvaraRadera
  2. - NU ÄR DET DAGS ATT SLAKTA DEM, GO GET THEM CHELSEA!

    SvaraRadera