söndag 7 november 2010

"Chelsea kommer inte förlora många matcher till under säsongen."- Roy


Ancelotti är inte nöjd med dagens resultat vilket man kan förstå, men han är ändå glad av att se hur hans grabbar aldrig gav upp och försökte göra mål hela tiden. Andra halvlek är Ancelotti mest nöjd med. Ancelotti menar att Chelsea inte körde ett snabbt spel under första halvlek, och att det tog ett tag innan laget kunde bygga fram spel från backlinjen. Samtidigt menade han att Liverpools försvar var mycket bra under första halvlek, och efter att motståndar laget gör två mål är det givetvist svårt att komma tillbaka i matchen och bygga om laget menade Ancelotti.

" Vi försökte under andra halvlek. Vi spelade med stark intensitet, hade ett bra spel och möjligheter men det räckte inte till en Liverpool som spelade bra och defensivt under hela 90 minuter." - förklarade bossen.

Som många andra tycker så tycker Ancelotti också att Chelsea förtjänade ett mål av alla chanser som laget hade fastän Liverpool pressade Chelsea hela tiden. Anledningen till att det inte blev mål är för Liverpools målvakt Pepe Reina som visade fantastiska prestationer och räddade en massa chanser under matchen.

Vinsten som Liverpool tog idag kommer göra så att hela blir mer självsäker än vad de har varit. Enligt Ancelotti tror han att det kommer gå betydligt mycket bättre för The Reds framöver efter denna match.

Matchens tvåmålsskyttare förtjänar absolut kommentarer från Chelseas boss. Han uttalade:

" Torres gjorde två fantastiska mål. Han visade att han är tillbaka i form. Han är en fantastisk anfallare."

Liverpools boss Roy Hodgson har aldrig förut vunnit över Chelsea, och dagens resultat måste vara en stor lättnad för managern.

" Jag fick oavgjort engång då Dempsey nickade in målet innan slutsignalen. Jag är väldigt nöjd med min första vinst över Chelsea eftersom att det är ett väldigt bra lag som visade fint spel under andra halvlek. Chelsea kommer inte förlora många matcher till under säsongen." - Berättade föredetta Fulhams managern.

/ Rukksar

2 kommentarer:

  1. Ah, det blir nog en höjdare:) De låter ju bra att du tror på oss lite mer;)

    SvaraRadera
  2. - det är ju helt sjukt att torres var tillbaks just den matchen, haha lite chockad faktiskt! men det blir tre poäng mot fulham på onsdag sedan kommer det flyta på lite mer! chelsea got this!

    SvaraRadera