måndag 1 november 2010

Cech är nöjd efter sin fantastiska räddning

Tjecken var inte helt lugn efter målet som Blackburn satte in i Cecs mål i lördags, men oron gick över då Anelka och Ivanovic satte dit ledningen. Målvakten berättade att han var orolig för att inte kunna återhämta sig till matchen, men sen kan man ju säga att det vände helt och hållet då han till och med låg bakom första målet för Chelsea.

Cech gjorde en massa fina räddningar under matchen, speciellt då han halkade men ändå tvingade sig upp och räddade skottet från Blacburns Diouf.

" Jag trodde att jag skulle kunna ta tag på bollen väldigt lätt, men helt plötsligt låg jag ner på marken och såg bollen åka förbi mig. Jag samlade ihop all min energi och hoppade upp. Jag är jätte glad att jag klarade av det."- Berättade Cech
Han berättade även att det är en svår match att möta Rovers, och då behöver man alla andra lagkamrater som hjälper till en. Rovers brukar alltid anfalla mycket och det brukar ju funka bra för dem berättade Cech. Cech tyckte att deras lång bollar oftast också brukar vara ett hot.

Petr fortsatte:

" Det är alltid svårt att försvara sig mot dem men jag tycker att vi lyckades väldigt bra. "

" Vi vet att vi kan förlora men vi känner oss aldrig slagna. Vi kämpar ända till sista sekunden. Som ett lag ger vi aldrig upp. Det finns dagar då vi ger allt fastän vi inte vinner men vi försöker alltid göra vårt bästa, hålla ihop och kämpa tillsammans. Detta gör oss till ett så bra lag."

/ Rukksar

2 kommentarer:

  1. Vad tror du om Chelseas chanser hemma mot ryssarna? Är segern klar eller kommer det bli riktigt jämnt?

    SvaraRadera