tisdag 2 november 2010

Inför mötet mot Spartak Moskva

Då var det dags för andra mötet mot Sparkat Moskva i Champions League, men den här gången i London. Lite nyheter om morgondagens match som Ancelotti berättade under konferensen är att Malouda inte kommer att delta imorgon, och det samma gäller för Bosingwa. Ancelotti berättade att Malouda skadade sig under helgens match mot Blackburn." Malouda skadade hans vrist efter en tackling i lördags. " rapporterade bossen.

Han förklarade samt att det inte var någon allvarlig skada och att han förhoppningvist kommer att vara helt återställd tills söndag, matchen mot Liverpool. Vi får inte se Lampard denna match heller, och som vi alla vet så är Benayoun långtidsskadad vilket betyder att han inte heller kommer att delta.

"Bosingwa är inte redo för imorgon. Det är mer än 50 procent chans att Lampard kommer delta under matchen mot Liverpool."

Annars är resten av grabbarna tillgängliga för matchen, men Ancelotti ska ändå ta en sista titt på alla innan han bestämmer truppen för imorgon. Ancelotti förklarade att Chelsea har en massa viktiga matcher framöver så som mot Liverpool, och Fulham. På grund av detta vill Ancelotti inte riskera några spelare imorgon, och det är just därför behövs en extra titt innan han kan välja vilka spelare som ska få vila och ska få spela.

Dider Drogba som missade förra matchen mot Spartak vill gärna ge laget stöd imorgon, och därför kommer Drogba troligen få spela imorgon.

/ Rukksar

4 kommentarer:

 1. - drogba kommer krossa dem ;)

  SvaraRadera
 2. - haha jaja jag ser att "inter vinner" ;)!

  SvaraRadera
 3. - hatar både tottenham och inter, men hatet mot inter är ju mycket mycket större så jag ville ju ändå att de skulle få stryk ikväll! håller med om att bale är en riktigt grym spelare, så jag hoppas verkligen inte manchester united lägger vantarna på honom!

  SvaraRadera
 4. - GRATTIIIIIIIIIIIIS TILL VINSTEN :)

  SvaraRadera