fredag 12 november 2010

Ancelotti talar fint om Ray


Något som alla Chelsea supportrar och självaste laget såg fram emot var att få se Lampard tillbaka nu på söndag. Idag meddelades det tyvärr att mittfältaren skadade sig under tränings passet, och kommer att vara borta två eller tre veckor igen. Detta betyder att vi inte lär se Lampard ett tag till på grund av hans muskelskada. Backen Alex som skulle ha varit tillbaka nu på söndag kan inte heller delta, eftersom att skadan inte ser helt frisk ut ännu. Däremot är Anelka tillbaka.

En stor händelse som har inträffat i klubben är ju att Wilikins kontrakt inte förlängdes. Detta kan kännas väldigt surt för många, speciellt nu när man inte har fått någon förklaring om varför detta inträffade. Ancelotti som har jobbat ihop med Ray ett tag nu ville gärna kommentera hans föredetta kollega:

" Jag vill säga en sak. Ray var en fantastisk assisterande tränare. Jag vill säga tack till honom för att han har varit fantastisk förra och denna säsong. Han utförde ett fantastiskt jobb och hjälpte mig och hela laget så att vi kunde vinna dubbeln. Så det första jag vill säga till honom är ett stort tack." - sa Ancelotti

Sedan fortsatte han: " Han är min vän, jag har en fantastisk relation men honom, och det kommer jag att fortsätta med. Han kan mycket om Engelsk fotboll."Ancelotti förklarade att han tror att det var ett svårt beslut för klubben, men att han respekterar beslutet. Han menade att han har tillit till alla personal som jobbar för klubben, och att laget nu måste fortsätta framåt. Det är klart att det är ett tråkigt beslut, men alla i klubben ska fortsätta att fokusera och jobba hårt.

"Det är vanligt att man är intresserad av att fråga många frågor angående sådana händelser, men jag vill inte säga något mer om detta." - Förklarade bossen.

/ Rukksar

2 kommentarer:

  1. - MEN NEEEEEEEEEJ, VAFAN ! JAG SOM VILLE SE LAMPARD! Herregud vad störigt, äääääääääääh!

    SvaraRadera
  2. samma hääär! :(
    WE NEED HIM!

    SvaraRadera