torsdag 11 november 2010

Essien kan missa tre matcher

Gårdagens derby vinst är en perfekt förberedelse inför mötet mot Sunderland menade Kalou. Kalou menar att genom vinsten har laget fått tillbaka lagets jälvförtroendet som hade sjunkit en aning efter att The Blues kom hem tomhänta från Anfield.

Salomon menade att som anfallare är enda målet att göra så många mål som möjligt, och han menade att han hade många chanser igår, men att det finns vissa dagar då bollen inte vill gå in i målet. Ivorianen hoppas på att kunna näta in mål mot Sunderland nu på söndag.

" Det viktigaste är att fortsätta att vinna boll. Det är så du vinner en tävling, och det är just det vi försöker att göra." - berättade Ivorianen.

Det var just detta Chelsea visade i gårdagens match då bollen på sätt o vis var i Chelseas fötter en stor del av matchen.

Kalou berättade även hur laget försökte hjälpa till Cech då laget försökte försvara när det uppstod chanser för Fulham. Kalou poängterade även att Cech är en mycket duktig målvakt som hjälper till mycket i laget.

Enligt Kalou är fyra poängs mellanrum ingenting. Han menar att laget fortfarande måste vinna och hålla fokus.

"Vi måste fortsätta att spela.Vi måste fokusera samt inte tänka så mycket på mellanrummet som är fyra poäng just nu. Vi måste fokusera på oss själva."- förklarade Kalou.


Idag meddelade även Ancelotti att den viktiga mittfältaren Essien tyvärr kan missa hela tre matcher på grund av röda kortet som han fick igår.

Bossen uttalade även: " Jag gillar inte att döma beslutet, men det kanske inte skulle vara ett rött kort. Essien utförde en hård tackling, men det var på bollen."

Angående Lampard meddelade Italienaren att han redan har börjat träna för fullt med lagkamraterna, och visar mycket förtroende. Han kommer även att kunna spela 90 minuter nästa match. Anelka och Alex som båda missade mötet mot Fulham kommer att vara tillbaka under veckan. Även Terry som skadade ryggen är fullt frisk.



/ Rukksar

1 kommentar:

  1. - den där essien är ju helt sjuk, haha började skratta när jag såg att hade gjort ett mål men att han sorgligt nog blev utvisad i slutminuterna! sjukare kan det fan inte bli men det är bara att bita ihop och vinna helgens match! good luck dear!

    SvaraRadera