torsdag 28 oktober 2010

Hiddink på besökHär om dagen var Guus Hiddink på besök hos Chelsea gänget. Hiddink var på scouting för att scouta unga turkiska spelare, och medan han gjorde det så tänkte han titta förbi hos Chelsea. Holländaren var Chelseas manager i nästan fyra månader innan Ancelotti tog platsen. När Hiddink var bossen fick laget uppleva FA-cupsfinalen vilket de vann och Champions League semi-finalen mot Barcelona.

Hiddink berättade att det verkligen kändes trevligt att få komma tillbaka, och hälsa på alla och att han hade en underbar tid med alla medan han var manager för Chelsea. Alla dessa upplevelsen han haft med laget gjorde så att han kände sig varmt välkommen idag. Guus berättade även att han har tittat på de flesta Chelsea matcherna och sett mycket bra prestationer även fast han har ett nytt jobb och alltid inte har tid, men att få se Chelseas fina prestationer gör honom väldigt glad.

Holländaren berättade även att han är väldigt nöjd med det han gjorde med laget, det vill säga så som han byggde upp och stabiliserade laget inom en sådan kort tid till ett konkurrenskraftig lag. Samtidigt hyllade Hiddink Ancelotti och Ray som har gjort laget ännu bättre.
/ Rukksar

2 kommentarer:

  1. Chelsea fore ever29 oktober 2010 20:29

    Grymt bra blogg bästa jag läst på väldigt länge.
    precis som du så är jag ett stort Chelsea fan och ser fram emot mer intressant läsning här på din blogg:D

    SvaraRadera
  2. - klart han är så glad när det går så bra :)!

    SvaraRadera