fredag 29 oktober 2010

Inför mötet mot Blackburn

Didier Drogba ser framemot morgondagens match mot Blackburn. Han menar att det är en härlig känsla att få ta med sig hem tre poäng då man har en stridfull match som troligen kommer att uppstå mot Blackburn.

" Det är sådana matcher man kommer ihåg, vädret brukar aldrig vara bra, och det är alltid en riktig battle. " sa den Ballon d'Or nominerade ivorianien Drogba.

Förra året fick Chelsea möta Blackburn i Carling Cup som Blackburn vann, och under Drogbas första säsong här i Chelsea räddade Cech en straff från Blackburn vilket gjorde så att Chelsea vann. Det är just sådana minnen Drogba minns som mest.

" Det är svårt att åka och köra matcher i ställen som Edwood Park, men när man vinner är det en skön känsla." - Förklarade Drogba.

Förra säsongen nätade Drogba in 1-1 målet under Premier League matchen men innan detta så hade Chelsea tre raka vinster mot Blackburn. Drogba vet väl att han behövs nu på lördag och förklarade att Rovers troligen kommer köra en fysisk match mot Chelsea.

Rovers tränare Sam Allardyce vill att hans lag ska ta erfarenheter från förra säsongens matcher mot Chelsea då The Blues inte kunde vinna över dem både i Carling Cup och Premier League. Rovers ska försöka göra sitt bästa för att inte förlora mot Chelsea och oavgjort skulle inte vara dåligt heller menade Allardyce.

" Vi lyckades med oavgjort förra säsongen. Jag trodde att vi skulle vinna men 1-1 resultat är väldigt bra." sa Rovers boss och sedan fortsatte:

"Chelsea är det största utmaningen just nu, de ligger först i ligan och har haft en fantastisk start denna säsong. Essien och Bosingwa är tillbaka och det är spelare man måste se upp för."


När det gäller Chelseas skadelista så kommer Ramires och Lampard inte kunna delta imorgon, men Alex kommer att vara tillbaka. Försvararen har inte spelat sedan mötet mot Arsenal den 3:e oktober.
Ramires kommer troligen vara tillbaka till mötet mot Spartak Moskva medan Lampard förhoppningsvis kommer att delta nästa söndag meddelade Ancelotti.

" Vi måste spela fysiskt imorgon. Vi måste spela med intensitet eftersom att det inte kommer att vara lätt att möta Blackburn borta, men vi vill få ett bättre resultat än förra säsongen." - Ancelotti.


/ Rukksar

5 kommentarer:

 1. - blackburn får se upp, eller äh är det ens lönt? chelsea kommer ha lekstuga!

  SvaraRadera
 2. Tack! Läckert med en fotbollsblogg :)

  SvaraRadera
 3. En svår match som ni borde vinna :) Drogba avgör med en sen fullträff!

  SvaraRadera
 4. Sv: Inget jag skulle välja om jag ville ha choklad men definitivt god ja :P

  SvaraRadera
 5. - GRATTIS TILL VINSTEN IDAG !

  SvaraRadera