måndag 25 oktober 2010

Cech och Drogba kommenterar matchen mot Wolves

" Jag är förvånad över att Wolves startade så bra. Vi var lite slöa med att pressa dem och detta gjorde så att de fick självförtroende."  Avslöjade Cech.

"Om man får självförtroende mot ett lag får det andra laget oftast lite svårt. Därför blev det lite tufft för oss. "Tjecken förklarade även att tröttheten på grund av resan hem från Ryssland påverkade hemmalaget stort, men samtidigt uttalade han att Wolves körde en mycket bra match. Cech menade att det inte var ett säkert resultat med 1-0 ledningen då Wolves hela tiden visste att det fanns chans för reducering. Borta laget hade några skott långt ifrån och några farliga situationer för en reducering, och enligt Cech så fortsatte Chelsea att missa dessa chanser från att stoppade de. Enligt Cech vilket också är sant tyckte han att Chelsea inte hade så stora chanser som de borde ha haft, och om laget skulle presterat bättre under andra halvlek skulle det vara möjligt med flera mål från The Blues.

En man som de flesta förväntade sig mål ifrån var Drogba, speciellt under andra halvlek. Ivorianen hade central positionen för Chelseas attack, men misslyckades att näta i Marcus Hahnemanns mål, men vi får ändå inte glömma att det inte är en lätt att komma tillbaka efter två veckor och näta in mål. Ivorianen själv erkänner att det inte var hans bästa prestation :

" Det var inte min bästa prestation, men det är alltid vårt att komma tillbaka då man har varit borta i två veckor."

Han fortsatte: " Det var en svår match, och det var min första match sedan vi mötte Arsenal. På grund av detta var det svårt att hitta rytmen men jag är verkligen glad över att vi vann. Andra målet var verkligen en lättnad."

Drogba förklarade att Chelsea ibland gör ett eller två mål men detta är egentligen helt okej, eftersom att målet ändå är att vinna. Han förklarade också att Chelseas trupp inte var lika förberedda som Wolves var eftersom att grabbarna i The blues spenderade några dagar i Ryssland, och det är inte lätt att återhämta sig helt efter en sådan lång resa hem.
/ Rukksar

8 kommentarer:

 1. - Ellerhur! Ändå finns det många som påstår att han inte gör det?! De borde ju skickas till närmsta optiker förfan!

  SvaraRadera
 2. Jag får säga samma om din! Men jag håller inte med om laget, även om Chelsea verkar ånga på allt för bra iår :)

  SvaraRadera
 3. Bangladesh åkte ut i kvalet till u-16 mästerskapen. de hade japan i sin grupp som vann och indonesien kom 2a

  SvaraRadera
 4. aaw stackars didier som vart sjuk....men ta gärna en titt på detta forum http://didier-drogba.forumcommunity.net och registera er, den är jätte bra även om den för det mesta handlar om drogba så finns det mycket chelsea där oxå!!

  SvaraRadera
 5. Arsenalgunners.webblogg.se

  Tycker det är ganska starkt av Chelsea att ladda om mentalt efter matchen i Ryssland. Samt även att behålla lugnet fast dom BARA leder med 1-0 hemma mot Wolves. Starkt jobbat, Fast jag håller ändå fast vid att helgens prestation stod mitt kära Arsenal för ! :)

  SvaraRadera
 6. - älskar den nedersta bilden, haha klockren!

  SvaraRadera
 7. - ah så du ville också att napoli skulle näta ?! /:

  SvaraRadera
 8. - ah fan att det inte blev 2-2 !

  SvaraRadera