tisdag 26 oktober 2010

Bollywood stjärnan, sann Chelsea fan


Indiska filmstjärnan Abhishek Bachan som man kan tänka sig är cricket fan visade sig vara fotbolls fan. Inte nog med det, utan han är Chelsea fan sedan år 2003. Bollywood stjärnan har också haft sin roll som Chelsea fan i en av hans tidigare filmer. Stjärnan besökte Stamford Bridge år 2006 för första gången då han spelade in filmen där han hade sin roll som Chelsea supporter.

" Det var då jag fick min Chelsea tröja " berättade Abhishek glatt.

"Hemma i Indien visas Premier League matcher för fullt på tv, detta gör så att jag kan hänga med " uttalade Abhishek och log.

Stjärnan är även engagerad i kampanjen där Chelsea söker unga spelare från Asien som är bosatta i England. Abhishek uttalade:

" Jag vet hur viktigt det är för unga asiatiska barn att hålla på med idrott, inte bara för att nå toppen utan för att kunna roa sig, träffa nya människor och vara en del av ett lag. Som Chelsea fan är jag glad att mitt lag gör detta för asiatiska barn här " - fortsatte Bollywood skådespelaren

Barn med bakgrund från Indien, Sri Lanka, Bangladesh och Pakistan inom åldersgruppen 8år till 13år har varit målet sedan Chelsea startade denna kampanj. Vid slutet av varje kampanj blir ett barn från varje nationalitet vald då man försöker jobba vidare med dessa barn. Även Chelsea spelaren Nicolas Anelka stödjer denna kampanj.


Bhangra artisten Jaz Dhami som har varit nominerad i Brit Asia awards är även engagerad inom detta och han har även förklarat varför de flesta asiater i England inte lyckas inom fotbollskarriären, man kan ju undra det eftersom det finns en sån stor majoritet av asiater som är bosatta i England.


" jag är själv en fotbolls fan. jag har alltid haft stor passion för fotboll, men anledningen till varför det har varit brist på min engagemang inom fotboll är nog för den press föräldrarna ger. De flesta asiatiska föräldrar brukar inte vilja att deras barn ska bli insatta inom fotboll då det finns andra yrken, så mitt främsta mål är att bryta barriären och stödja dem så gott jag kan."- uttalade bhangra artisten.

" Det är en fantastisk kampanj, eftersom asiatska barn oftast inte har någon som visar vägen. De vet inte hur de ska lyckas inom fotbollen, så om jag kan hjälpa till och göra skillnad vore det väldigt bra." - Jaz Dhami

/ Rukksar

3 kommentarer:

  1. omg en bollywood stjärna?? ey latch wallah Abishek också damn det blir bara bättre och bättre<3

    SvaraRadera
  2. - ja det var nu jag märkte det! blev jätteglad faktiskt! keep up the good work dear, du är grym, puss!

    SvaraRadera