söndag 24 oktober 2010

" Jag tror att Chelsea är det bästa laget i ligan just nu" - McCarthy

Ancelotti är inte helt nöjd med resultatet som hemma laget spelade fram idag. 2-0 blev resultatet hemma mot Wolverhampton där många samt Ancelotti säkert trodde att grabbarna skulle underhålla fansen med flera vackra mål. En sak som Ancelotti verkligen var nöjd med är Bosingwa som visat fantastiska kvalitéer idag efter att ha varit borta i 13 månader.

" Bosingwa var en av de bästa spelarna på planen idag. Han satte mycket press på bortalaget under andra halvlek. Han spelade väldigt bra under 70 minuterna. Bosingwa är en väldigt viktig spelare för oss i framtiden." - Ancelotti

Ancelotti fortsatte : " Han tog den rätta tiden för återhämtning. Han var väldigt taggad innan matchen idag, och efter matchen tyckte han att det var skönt att få spela igen. "

Angående självaste matchen var kommentarerna inte lika positiva då italienaren uttalade:

" det var en tuff match eftersom att vi inte spelade så bra. Det uppstod för många chanser för Wolves under första halvlek då vi hade det svårt, andra halvlek släppte vi in för många skott från borta laget.- analyserade Ancelotti.

Ancelotti fortsatte att kommentera matchen :

"Vi skulle ha kunnat stoppat alla mål chanser för Wolves innan vi gjorde andra målet. Vi spelade helt enkelt inte lika bra idag som vi annars har gjort under säsongen."

"Anelka körde mycket bra på vänster sida." Förklarade Ancelotti. " Och det första målet var väldigt bra, speciellt Anelkas idé och Zhirkovs fina prestation"

Men en anledning till att resultatet blev 2-0 kan vara för att laget inte hade återställt sig helt efter att ha kommit hem från Ryssland och haft en jobbig vecka menade Ancelotti. Ancelotti kommenterade även att Malouda fått en vrist problem som som uppstod under dagens match, men att det inte var något allvarligt, och att det endast kommer ta 2 dagar för återhämtning.

Det var inte bara Chelseas boss som var sugen på att kommentera idag utan Wolves tränare Mick McCarthy passade också på att kommentera Chelsea :


" Jag tror att Chelsea är det bästa laget i ligan just nu"

" De har massor av möjligheter, massor av tempo och en av de bästa målvakten i ligan. De är tuffa, de är smarta och de har tillit till varandra. Det är ett fantastiskt lag."

/ Rukksar

5 kommentarer:

 1. - hahaha amen lägg av! malouda är ju mycket sötare, hihihi! hahaha!

  SvaraRadera
 2. arsenalgunners.webblogg.se

  Snygg blogg måste jag säga, synd att den handlar om fel lag bara! ;)

  SvaraRadera
 3. - jag håller med om att chelsea är det bästa laget i ligan just nu!

  SvaraRadera
 4. Det är lätt mellan Chelsea och Arsenal iår.

  SvaraRadera
 5. chelsea ska komma tilbaka

  SvaraRadera