lördag 6 april 2013

Nytt om Falcao, Essien, De Bruyne och Neymar


Det rapporteras om att Chelsea, Man City och Real Madrid inte har lagt några bud på Radamel Falcao. Falcao som har varit starkt länkad till Chelsea ett tag nu ska lämna Spanien i sommar, men spelaren har inte fått några seriösa bud än.

"Jag har inte fått några konkreta bud för att lämna Atletico Madrid. Jag har tre år kvar på kontraktet med Atletico."-sa Falcao till den argentinska radio showen Rock & Closs.

***


Det sägs att Michael Essien förväntar sig att komma tillbaka till Chelsea efter säsongen. Mittfältaren har lyckats fått mycket speltid i Real men det verkar som att en permanent flytt inte kommer ske.

"Jag har kontrakt med Chelsea och jag är bara utlånad, så ingenting har förändrats."-säger Essien till The Sport Review.

***


Kevin De Bruynes agent har sagt att mittfältaren kan vara en del av Chelseas A-lag nästa säsong. Just nu är 21-åringen utlånad till Werder Bremen. Enligt Sky Sports ska agenten De Koster tydligen haft ett möte med Chelsea och pratat om De Bruyne, och efter mötet ska klubben ha varit positiv.

"Konversationen var väldigt positiv. De är nöjda med hans utveckling och tror att han är redo för A-laget."

"Det enda som är problemet är att man fortfarande inte vet vem som ska träna laget nästa säsong."-förklarar agenten.

***


Nu sägs det att Neymar kanske stannar kvar i Santos. Spelarens pappa vill nämligen att sonen ska stanna kvar i Santos och förlänga kontraktet till 2016 berättar Neymar själv.

/ Rukksar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar