tisdag 12 mars 2013

Abramovich intresserad av Bundesliga duo


Det ryktas från olika håll att Roman Abramovich har tappat tålamodet och att han är redo att sälja Fernando Torres nu i sommar för minst 15 miljoner pund. Nappat har det gjort då det ryktet säger att ryska Anzhi Makhachkala redan har visat intresse för spanjoren. Att sälja Torres skulle ge Abramovich möjligheten till att förnya anfallet med nya spelare, och Daily Express skriver att Chelsea har fastnat för en Bundesliga duo.


Borussia Dortmunds anfallare Marco Reus är länkad till Stamford Bridge just nu. Reus blev köpt av Jurgen Klopp i somras när Shinji Kagawa lämnade Dortmund för United, och sedan dess har den 23-åriga Reus blivit en viktig spelare för det tyska laget. Anfallaren lyckats göra 14 mål och åtta assister denna säsong.

Han är alltså en viktigt pjäs för Dortmund, och det kan vara väldigt svårt att köpa honom om det tyska laget förlorar Robert Lewandowski i sommar. Reus kommer att behövas mer än någonsin i så fall, men det är ändå en spelare som behöver nya erfarenheter för att bli ännu större och för att han ska kunna bygga upp sin karriär med olika titlar. Det går bra för Dortmund just nu då de ser oerhört starka ut, men vi kan inte säga att Reus inte vill prova på något nytt.


Den andra Bundesliga spelaren som också är länkad till Chelsea är Bayern Munchens anfallare Mario Gomez. Gomez har lyckats göra 80 mål i de två senaste säsongerna för Bayern, men anfallaren har börjat förlora sin plats efter att Mario Mandzukic signerade för Bayern. Nu kan man ofta se Gomez på bänken, och detta kan givetvis vara en anledning till varför Gomez borde ta nya steg och spela för ett nytt lag som kan garantera en plats i startelvan i nästan varje match.

Man har räknat fram att det ska kosta ungefär 71 pund om Chelsea ska köpa både Gomez och Reus.

/ Rukksar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar