lördag 9 februari 2013

Chelsea kan fortfarande vinna titlar, menar Luiz


Att ha positiva fotbollsspelare i ett lag är det bästa man kan ha. David Luiz som är tillbaka och tillgänglig för spel har en positiv energi och tänker positivt. Chelseas resultat måste förbättras omedelbart, och Luiz tror att det är möjligt eftersom Chelsea har spelare som klarar av den utmaningen.

"Förra året i februari sa många att Chelsea inte kan vinna någonting men sedan vann vi två titlar."-förklarar Luiz som är tillbaka i truppen efter skadan i Capital One Cup semifinalen mot Swansea.

"Om man tänker matematiskt så kan vi kämpa för Premier League, vi har FA Cupen kvar och Europa League startar nästa vecka. Vi har ett fantastiskt lag och spelare som kan vinna tävlingarna."

Just nu befinner sig Chelsea på tredje plats med 46 poäng i Premier League. Detta leder till att Chelsea har en lång väg till första platsen eftersom Manchester United leder med hela 62 poäng.

"Det är svårt i Premier League just nu eftersom det är en stor poängskillnad, men vi kan försöka och det är min dröm, att vinna Premier League en dag. I de andra två tävlingarna har vi chans att vinna."

Men för att våra spelare ska kunna ta sig igenom alla tävlingar och få fram ett bra resultat måste vi finnas där för dem och heja.

"Vi behöver support och jag tror att laget måste vinna en eller två matcher innan självförtroendet kommer tillbaka."

"Alla spelare jobbar hårt under varje träningspass för att vinna matcher."-förklarar försvararen.

/ Rukksar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar