fredag 8 februari 2013

Ba, Cech och Luiz tillgängliga


Goda nyheter! Demba Ba, Petr Cech och David Luiz är tillgängliga i matchen mot Wigan imorgon har klubbens hemsida meddelat, däremot kommer vi inte att få se kapten John Terry på grund av skada. Vi kommer även att ha Eden Hazard tillbaka från den långa avstängningen.

"Vi har bara två spelare som är skadade. Oriol Romeu, en långtidsskada och nu John Terry som har inflammation på knäet. Det är inte seriöst men han kommer inte att vara tillgänglig imorgon."-säger Rafa Benitez.

"David Luiz, Petr Cech och Demba Ba kommer att vara tillgängliga."

"Vi kan inte använda Mikel eller Victor Moses som spelar i den afrikanska cup finalen men jag är verkligen glad över att vi har två till spelare och flera alternativ."

Eftersom Demba Ba är tillgänglig leder det till att Benitez kan använda både Torres och Ba. Frågan är om vi kommer få se dem tillsammans på planen.

"Jag roterar inte bara för att jag vill göra det. Vi måste göra det. Demba Ba kan inte spela i Europa League, vi måste hantera båda spelarna och se hur jag ska bestämma mig. Den här veckan hade Ba problem med näsan så vi måste analysera detta på ett annat sätt, men det är idén. Han tränade igår och idag, med mask. Han mår bra, men vi måste bestämma oss."- förklarar Benitez.

"Om vi kan spela med båda tillsammans så kommer vi att göra det men det blir svårt med spelarna där bakom, så vi måste spela med den ena eller den andra."

Chelsea har inte vunnit på hela fyra matcher, och Benitez menar att Blues spelar bra men att de ändå måste förbättra vissa saker.

"Vi försöker att komma fram till lösningar. Om man kan göra två mål så måste man avsluta matchen så. Man kan inte göra dessa misstag. Man måste vara säker att man kontrollerar matchen."

***

Det är nu klart att Chelsea ska åka till Asien i sommar och spela några matcher. Denna gång kommer laget att åka till Thailand, Malaysia och Indonesien. Chelsea kommer att spela matcher i Bangkok, Kuala Lumpur och i Jakarta. Första matchen spelas mot Singha Thailand All-Star XI den 17:e juli.

/ Rukksar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar