fredag 16 november 2012

Resultat från vänskapsmatcherna


Det har spelats ett par vänskapsmatcher och vissa Chelsea spelare har varit involverade då de har fått representerat sina länder. Branislav Ivanovic och Juan Mata var de två som fick fira efter vinst, men det fick inte alla Chelsea spelare göra. England som innehöll Cahill, Sturridge och Bertrand åkte på en förlust mot Sverige på svensk mark.

England förlorade med 4-2 mot Sverige i öppningsmatchen på Friends Arena. Det blev Zlatan Ibrahimovic som blev den första målskytten och svensken gjorde inte bara hat-trick utan han gjorde hela fyra mål. Det sista målet som Ibrahimovic gjorde från 35-meters avstånd med en cykelspark är definitivt ett av världens finaste mål som har gjorts inom fotbollshistorien.

Englands första mål gjordes av Danny Welbeck och sedan fick debutanten Steven Caulker göra besökarnas andra mål.

Gary Cahill startade från startelvan medan Daniel Sturridge fick kliva in i den 61:a matchminuten. Ryan Bertrand fick sitta kvar på bänken hela kvällen.


För Spaniens del gick det mycket bättre än England, borta mot Panama. Spanjorerna vann matchen med hela 5-1. Mata var nära på att göra mål med en frispark men han assisterade fram målet till Pedros 3-0 mål.

Branislav Ivanovics Serbien vann också deras match med 3-1 över Chile. Ivanovic fick bära kaptenbindeln som vanligt.

Det blev dock ingen vinst för Kevin De Bruyne som startade från Belgiens startelva mot Rumänien. Romelu Lukaku introducerades in i den 56:e minuten. Eden Hazard och Thibaut Courtois satt kvar på bänken under 2-1 förlusten.

Neymar lyckades bara göra Brasiliens enda mål mot Colombia som också gjorde ett mål i matchen. Det blev alltså oavgjort, och Neymar hade en super chans som skulle ha kunnat ge Brasilen en vinst när det dömdes straff. Neymar missade dock när han sköt över målet. David Luiz, Oscar och Ramires spelade klart hela matchen.

/ Rukksar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar