tisdag 13 november 2012

Nytt om Fellaini, Falcao, Cole, Marin och Lampard. Polisen avslutar utredningen mot Clattenburg


Chelsea och Arsenal sägs jaga Everton mittfältaren Marouane Fellaini som under de senaste säsongerna har sett riktig vass ut. Enligt Sunday People ska Chelsea vara beredda på att betala 30 miljoner pund

David Moyes, alltså Evertons tränare, är medveten om intresset:

"De vet att det kommer bli en hög prislapp om de är intresserade."- säger Moyes.


Det sägs ligga mellan Chelsea och Arsenal för Radamel Falcao. Skyttekungen Falcao menar att han en dag ska lämna Atletico Madrid men att det fortfarande är oklart om när och vart.

"Möjligheten att erfara en annan liga och en annan klubb kommer att komma och jag kan inte sluta drömma om det. Jag vet att jag någon gång kommer att vilja spela för ett annat lag, men idag har jag tre år kvar på mitt kontrakt med Atletico och min realitet är Atletico Madrid."-säger Falcao

Men enligt Goal ska Falcao ha tackat ja (muntligt) till ett kontrakt med Chelsea vilket betyder att en övergång kan ske i januari, och Goal skriver att londonlaget är beredda på att betala ca 48 miljoner pund. Falcao har även en klausul som måste betalas och detta ska inte vara något större problem för Abramovichs del.


Sky Sports skriver att Ashley Coles mamma antyder att Paris Saint-Germain närmar sig en värvning av Cole. Detta är sista året på Coles kontrakt med Chelsea, och vänsterbacken har ännu än inte förlängt. Det har även ryktats om Manchester United men Sue Cole, alltså Ashleys mamma antyder på Facebook att det istället kan bli PSG för sonen.

"Nå, det verkar som att han går någonstans bättre än snacket om Manchester United. Inte allt för långt bort på Euro star x."-skriver hon på Facebook enligt Sky Sports.


Marko Marin har inte lyckats få mycket speltid i Chelsea sedan han signerade för klubben i somras. Nu uppges det att mittfältaren kan vara på väg att lämna London och hamna i hans tidigare klubb Borussia Mönchengladbach. Laget har i alla fall visat intresse för 23-åringen.

"En spelare som Marin skulle vara bra för oss. Vi får se vad som händer i januari."-har Gladbachs tränare Lucien Favre sagt skriver Sunday Mirror.


Det kinesiska laget Guizhou Renhe menar att de är i kontakt med Frank Lampard. Lampard har ännu än inte förlängt sitt kontrakt med Chelsea, och det sägs att Chelsea bara vill förlänga med ett år medan mittfältaren vill ha ett längre kontrakt.

"Ja, vi är i kontakt med Lampard, men ingenting är klart än."-säger styrelseordföranden Yand Xiayou enligt Sky Sports.

***


Brittiska Polisen har avslutat utredningen mot Mark Clattenburg som påstods ha förolämpat John Obi Mikel rasistiskt. Det här beslutet har fattats då polisen menar att offret (Mikel) inte har stigit fram.

FA kommer att fortsätta med en egen utredning och om situationen ändras kan polisen börja med utredningen igen.

/ Rukksar

1 kommentar:

  1. Läste precis att Falcao ska ha sagt att en flytt är det sista han tänker på just nu. Antingen så har han beslutsångest eller så är det bara rykten..

    SvaraRadera